Çok mutsuzum hayat bazı insanları gerçekten zorluyor

Mutsuz

80+
Reaksiyon skoru
1
İsmim Tuğçe Ankarada yaşıyorum.Babam 2022 yılında vefat etti.Babıamın kaybı bu dünyada yaşadığım en acı durumlardan biriydi.Ben annem ile çok üzüldük.Ama abim işyerinde bir kız ile tanıştı bulutların üzerindeydi babama oda üzüldü fakat benim ve annem kadar olaamaz.Abim evlendi yakın zamanda şimdi annem ile birlikte oturuyoruz.İyice yalnızlaştım.Kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum.Arkadaş veya çalışma ortamı sosyal ortamlar diyeceksiniz ama sanki ailem yok olmuş sevdiğim insanlar çevremden kaybolmuş gibi hissediyorum moralim bozuk Acaba ben Allaha bilmeden etmeden sinirlendirecek bir şey mi yaptım.

İsmim Tuğçe Ankarada yaşıyorum.Babam 2022 yılında vefat etti.Babıamın kaybı bu dünyada yaşadığım en acı durumlardan biriydi.Ben annem ile çok üzüldük.Ama abim işyerinde bir kız ile tanıştı bulutların üzerindeydi babama oda üzüldü fakat benim ve annem kadar olaamaz.Abim evlendi yakın zamanda şimdi annem ile birlikte oturuyoruz.İyice yalnızlaştım.Kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum.Arkadaş veya çalışma ortamı sosyal ortamlar diyeceksiniz ama sanki ailem yok olmuş sevdiğim insanlar çevremden kaybolmuş gibi hissediyorum moralim bozuk Acaba ben Allaha bilmeden etmeden sinirlendirecek bir şey mi yaptım.
Türkiye'nin %90'ı mutsuz emin ol.

Mutsuz olma bak zamanla iş hayatına atılırsın arkadaşların olur, paranı kazanırsın ve ayakların üste durabilmeyi öğrenirsin.

Ben çocukken babam boşandı çekti gitti birdaha aramadı. Annem zar zor geçindirdi bizi. Evin tek odasını oğrenci kızlara kiraya vererek ayakta tuttu bizi.

Gel zaman git zaman okul bitti dedim askere gidiyorum gelince evi geçindiricem. Gittim geldim ve çalıştım ama şuana kadar da çalışıyorum durmak bilmeden. Askerden sonra kiracıları da uğurladık.

Ama bir olay var hiç arkadaşım olmadı. Kızlarla bile iletişim kurmayı beceremiyorum. Acı hayat işte.

Yeter ki kendine bir görev yüklenesin. Üstesinden gelemeyeceğin bişey olmaz.

Acaba ben Allaha bilmeden etmeden sinirlendirecek bir şey mi yaptım
Kendini o kadar merkezde görme. Allah sana kızıp babanı senden almaz, abini de sen daha da yalnızlaş diye evlendirmez. Hayat akıyor, sevdiklerimiz gidiyor, sürekli başka sorunlarımız yani inançlıysan sınavlarımız oluyor. Bunu kabullenip yoluna bir şekilde devam etmek zorundasın maalesef.

ölmek için yaşadığımız bir dünyadayız vefatına zamanla alışacaksın mecburen kederlenmenin sana faydası yok zararı var bir an önce toparlanıp yaşama sevincine sahip çık sürekli yaptığın şeyleri yapma farklı şeyler yap acını bilemem ama yapacak bir şey yok umarım daha iyi olursun

Geçmiş olsun evet çok büyük bi acı ama toparlanmalısın tabii ki ölenle ölünmüyor 3 sene depresyonunda kalman saçma baya arkadaş edinmeye bak ozaman edinirsinde zor bi şey değil çevrende dolu yaşıtın vardır okul iş yoksa kurslara git sosyalleşebilcen durumun yoksa paralı bile değil belediyenin ve abinin durumu gayet normal bence

Allah sıralı ölüm versin diyeceksin ve geçeceksin. Yapacak bir şey yok zamanı gelmiş rahmetlinin. Kendine bakman gerekiyor bu saatten sonra.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,994
Üyeler
183,933
Son üye
gulaydar
Geri