şaka yapıyorum zaten bu kadar açıkken millet hala yok belli olmaz falan filan diyorlar yaPudra şekerci kürşat ayvatoğlunun maaşı hariç aylık 30 bin TL aldığı ortaya çıkmıştı güvenemiyorum.
şaka yapıyorum zaten bu kadar açıkken millet hala yok belli olmaz falan filan diyorlar yaPudra şekerci kürşat ayvatoğlunun maaşı hariç aylık 30 bin TL aldığı ortaya çıkmıştı güvenemiyorum.
Aynen , konuyu aç kaynak olarak da ahaber i ver .Ben chp milleti sömürüyor diye böyle konu açsam yorumlar trol koyun diyenlerle dolar
Gerçekleri anlatan bi konu açarsan neden öyle bişey olsunki forumdaki birkaç arkadaş gibi yandaş gibi lafları çarpıtarak açarsan tabi yazarlar.Ben chp milleti sömürüyor diye böyle konu açsam yorumlar trol koyun diyenlerle dolar
Kürşat Ayvatoğlu ( pudra şekerci ) maaşı hariç 30 bin tl aldığı ortaya çıkmıştı milyonluk arabalara ve uyuşturucuya aylık asgari ücret yeticeğini düşünüyormusun ?Ben chp milleti sömürüyor diye böyle konu açsam yorumlar trol koyun diyenlerle dolar
Aynen bu konuda kaynak olarak chp milletvekili var mükemmel kaynakAynen , konuyu aç kaynak olarak da ahaber i ver .
Al kardeşim al alAynen bu konuda kaynak olarak chp milletvekili var mükemmel kaynak
İnternetten bakabilirsin : )Aynen bu konuda kaynak olarak chp milletvekili var mükemmel kaynak
Al alAynen bu konuda kaynak olarak chp milletvekili var mükemmel kaynak
Dostum millet olarak devlet işlerinin içindeki olayları biz bilemiyoruz bu yüzden partiler varya hani araştırıp halka anlatmak gerçi tekadam rejimine geçildikten sonra bu pek mümkün olmuyor ama neyse.Aynen bu konuda kaynak olarak chp milletvekili var mükemmel kaynak
Sana yetmez bunuda alAynen bu konuda kaynak olarak chp milletvekili var mükemmel kaynak
Ben bu herifi savunmuyorum zaten?Al kardeşim al al
Kürşat Ayvatoğlu'nun aylık kazancının 30 bin liradan fazla olduğu ortaya çıktı
Uyuşturucu kullandığı görüntülerin ortaya çıkması sonrası gözaltına alınan ve ev hapsine çarptırılan Kürşat Ayvatoğlu'nun ilişiği kesilen AK Parti'den 3 bin lira aldığı öğrenildi. Ayvatoğlu, aylık gelirinin ise 30 bin lira olduğunu söyledi.www.google.com
Boşver , buda Caner gibi yazıp kaçıyo .Al al
Kürşat Ayvatoğlu'nun aylık kazancının 30 bin liradan fazla olduğu ortaya çıktı
Uyuşturucu kullandığı görüntülerin ortaya çıkması sonrası gözaltına alınan ve ev hapsine çarptırılan Kürşat Ayvatoğlu'nun ilişiği kesilen AK Parti'den 3 bin lira aldığı öğrenildi. Ayvatoğlu, aylık gelirinin ise 30 bin lira olduğunu söyledi.www.google.com