Neler Yeni

Çok Sevdiğiniz AKP' nin Halkı Sömürmesi

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
#128 milyar "$" nerede

(E.N. bence meclisteki akp yandaşları yedi gibi)
Yav gardaş sormayın artık Yok yemez bizim reisi cumhur(!) Cehape çalmıştır yüksek ihtimal

Sensei123

80+ Bronze
Konu: Ak parti üyelerinin halkı sömürerek aldıkları yüksek maaşlar adamlar sırf bir şirkete üyeler diye 30bin TL ekstra para alıyorlar. Hala gözünü açmayan insanları görüyorum ne zaman açacaklar acaba gözlerini
Silivri hayırlı olsun

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Konu: Ak parti üyelerinin halkı sömürerek aldıkları yüksek maaşlar adamlar sırf bir şirkete üyeler diye 30bin TL ekstra para alıyorlar. Hala gözünü açmayan insanları görüyorum ne zaman açacaklar acaba gözlerini
Sen cidden insanlar sevdiği için mi AKP'ye veriyor zannediyorsun veya diğer partiler bunu yapmayacak mı zannediyorsun.
Hem böyle olarların olduğuna AKP'ye kızıyorum ama böyle daha iyisi varmış gibi konuşanlara da kızıyorum.
Tek cevap istiyorum AKP dışında oy vermek için geçerli bi sebebiniz var mı?
Sanki biz sevdiğimizden veriyoruz.
Bana gösterin bu parti net ve garanti iyi yönetir deyin.

Avolay

80+ Gold

Avolay

80+ Gold

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,903
İsim
Okan Aslantaș
Videonun yarısındayken dedigi sırf turkcellden aldigi maas 100.000€ diyince dedim noluyoz. Cidden adamlar milyoner olarak yasiyomus haberimiz yok

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
Sen cidden insanlar sevdiği için mi AKP'ye veriyor zannediyorsun veya diğer partiler bunu yapmayacak mı zannediyorsun.
Hem böyle olarların olduğuna AKP'ye kızıyorum ama böyle daha iyisi varmış gibi konuşanlara da kızıyorum.
Tek cevap istiyorum AKP dışında oy vermek için geçerli bi sebebiniz var mı?
Sanki biz sevdiğimizden veriyoruz.
Bana gösterin bu parti net ve garanti iyi yönetir deyin.
20 yıldır akp yönettiği icin başka parti görmedik zaten bu gidişle de göremicez. Ülkenin başındakiler o kadar kendini dokunulmaz hale getirmişler ki sorgulayamiyorsun sorgulamaya kalkınca da vatan haini oluyorsun. Bu düzen artık değişmeli partiler şeffaf olmalı ülkeyi halk yönetmeli bak avrupa ülkelerine başkanlar bi hata yapınca herkes sokaklarda bi karşı çıkma var. Bi sigara %85 vergi(yanlış bilmiyorsam) bi araba alırken 3 tane devlete alıyoruz benzin mazot tüp fiyatlarında vergiler almış başını gidiyor ülke vergilerle ayakta durur olmuş. Hiçbir üretim yapacak büyük fabrikalarimiz yok her şey ithal halde bu yüzden ekonomi olarak tl değer kaybediyor halk desen asgarî ücretle geçinmeye çalışıyor bi kira olmus 1000-1500 tl arası bunun suyu doğalgazı elektriği interneti faturalari min 500 600 tl mutfak masraflari 500 600 tl büyük şehirlerde yasiyorsan aylik 300 tl yol paran oluyor e ne kaldı bu millete yiyecek içecek hele adamın okuyan çocukları varsa durum dahada vahim. Okuyun diyorlar bi test kitabi 40tl üni sınavlarında 12 ders var 12x40 480 tldesen bunun konu anlatimlari min 20tl 12x20 220 tl desen 2 kağıt parçası sınava girmek istesen 180 tl hadi üni kazandın burası dahada sıkıntı devletden 25k kredi aliyorsun daha işe başlamadan 25k borca giriyorsun üni bitti 16 sene okudun adam sana asgarî ücretle iş veriyor(o da bulursan). Hadi bu akparti falan geç parti boşver devletin suçu değilmi? Sorarim sana

Top Bottom