Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Kaynak istedin ?Ben bu herifi savunmuyorum zaten?
Kaynak istedin ?Ben bu herifi savunmuyorum zaten?
İstemedim?Kaynak istedin ?
Bak işte burda bile ön yargilisiniz sonra biz chpyi savunmuyoz yaw ama akepe çok kötü yawKaynak istedin ?
Kaynak chp'li millet vekillerimi fln dedin bende sana kaynak veŕiyorum sadece bir soru sorucam Akp'den 3000 tl alıyorsun diğer işlerinden 30 bin tl akp'de kalıp 30 bin tl almaya devammı edersin yoksa diğer işlerine daha çok odaklanıp daha çokmu almayı hedeflersin ?İstemedim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak işte burda bile ön yargilisiniz sonra biz chpyi savunmuyoz yaw ama akepe çok kötü yaw
Aga biz nie okuyozki ben gidip apk gençlik kollarına yazılacam gel beraber gidek +30k ve torpil garantili.Kaynak chp'li millet vekillerimi fln dedin bende sana kaynak veŕiyorum sadece bir soru sorucam Akp'den 3000 TL alıyorsun diğer işlerinden 30 bin TL akp'de kalıp 30 bin TL almaya devammı edersin yoksa diğer işlerine daha çok odaklanıp daha çokmu almayı hedeflersin ?
Yakında şerefimi satıp akp'li olucam YTDAga biz nie okuyozki ben gidip apk gençlik kollarına yazılacam gel beraber gidek +30k ve torpil garantili.
Eeee buda soruma cevap vermiyorAga biz nie okuyozki ben gidip apk gençlik kollarına yazılacam gel beraber gidek +30k ve torpil garantili.
Tavsiyedir ama YTDYakında şerefimi satıp akp'li olucam YTD
aga şartları yaziodukYakında şerefimi satıp akp'li olucam YTD
Eeee buda soruma cevap vermiyor
Umarım destan yazıyordur turşu yoksa buda kaçıp gittiTavsiyedir ama YTD
Dostum ben iş şartlarını okudum sayayım sana
-Her yerde partimizi savunacaksın
-Hertürlü yerde yalakalık yapacaksın
-Gerekizse parti için ananı babanı satacaksın
-Parti için atılan yalanları yalanlayıp yeni yalanlar üretip yayınlayacaksın ve twitterda açılan akp ile ilgili heşteklere karşı savunuculuk yapacaksın bu yüzden bordo klavyeli olmak gerek.
Eğer bu şartları karşılıyorsan yarın git hemen
aga şartları yazioduk
Umarım destan yazıyordur turşu yoksa buda kaçıp gitti
oha sherlockAkp milletin parasını sömürüyor olabilir.
Oha rtx 1650ti.oha sherlock
eth bi düşüyo bi cıkıyor yavOha rtx 1650ti.