Neler Yeni

Çok Sevdiğiniz AKP' nin Halkı Sömürmesi

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Beraber yedik çaktırma he
Maryo'da başka parti yok ayağına Akp savunuyor her konu altında , Akp'ye oy verme gerekçesi başka oy vericek parti olmaması ve ailesinin akp'ye vermesiymiş 🙄🙄 pek'de umursamamak lazım.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
Maryo'da başka parti yok ayağına Akp savunuyor her konu altında , Akp'ye oy verme gerekçesi başka oy vericek parti olmaması ve ailesinin akp'ye vermesiymiş 🙄🙄 pek'de umursamamak lazım.
He anladım araştırmadan anam babam buna verio bende verem. Bi başka parti deneyek hep ayni adama sevilmektense değişiklik iyidir.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Daha sömürecek para kalmadı yeter be

Avolay

80+ Gold

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
20 yıldır akp yönettiği icin başka parti görmedik zaten bu gidişle de göremicez. Ülkenin başındakiler o kadar kendini dokunulmaz hale getirmişler ki sorgulayamiyorsun sorgulamaya kalkınca da vatan haini oluyorsun. Bu düzen artık değişmeli partiler şeffaf olmalı ülkeyi halk yönetmeli bak avrupa ülkelerine başkanlar bi hata yapınca herkes sokaklarda bi karşı çıkma var. Bi sigara %85 vergi(yanlış bilmiyorsam) bi araba alırken 3 tane devlete alıyoruz benzin mazot tüp fiyatlarında vergiler almış başını gidiyor ülke vergilerle ayakta durur olmuş. Hiçbir üretim yapacak büyük fabrikalarimiz yok her şey ithal halde bu yüzden ekonomi olarak TL değer kaybediyor halk desen asgarî ücretle geçinmeye çalışıyor bi kira olmus 1000-1500 TL arası bunun suyu doğalgazı elektriği interneti faturalari min 500 600 TL mutfak masraflari 500 600 TL büyük şehirlerde yasiyorsan aylik 300 TL yol paran oluyor e ne kaldı bu millete yiyecek içecek hele adamın okuyan çocukları varsa durum dahada vahim. Okuyun diyorlar bi test kitabi 40tl üni sınavlarında 12 ders var 12x40 480 tldesen bunun konu anlatimlari min 20tl 12x20 220 TL desen 2 kağıt parçası sınava girmek istesen 180 TL hadi üni kazandın burası dahada sıkıntı devletden 25k kredi aliyorsun daha işe başlamadan 25k borca giriyorsun üni bitti 16 sene okudun adam sana asgarî ücretle iş veriyor(o da bulursan). Hadi bu akparti falan geç parti boşver devletin suçu değilmi? Sorarim sana
Peki sana tek bir soru soracağım AKP dışında bir partinin yönetebileceğine inanıyor musun cidden?
Ya kör müsün? adamlar kendi partilerini bile zapt edemiyorlar . Bazı hayalperestler mansur bey cumhurbaşkanı adayı olabilir diyorlardı mesela bu aslında bi komediydi neden mi çünkü o parti yetenekleri harcadı hep. başka hangi parti yönetebilecek bana bi söyle. bana vaadi gerçek vaad olan bi parti söyle ya? tek isteğim bu. İşte senin hatan bu. Biz iyi demedik. diğer yönetimlerden iyi. O insanlar zamanında şuan sizin yönetebilir dediğiniz partilerden çekti aslında birgün başka parti başa geçince arayacağız. (şuan ki partilerden konuşuyorum.) Bu arada o gücü kendi almadı burada susmalısınız o gücü kendi kendine vermedi . O gücü biz verdik biz. Sen cidden CHP yönetebilir mi diyorsun? Zaten başkasının gelmesi de zor ihtimal. Haberlere bak ya. yandaş olmayan haberlerde bile Terörizm ile iç içeler ve sen o insanlara diyorsun. Birisi geçmişteki tüm pislikleri çıkıyor anlatıyor ben yaptım diye . Birisi terörist . Birisinin ne olduğu belli değil . Söyle bana böyle gözlerini kör yapıp konuşabiliyor musun?

Ariseks

80+ Gold
Peki sana tek bir soru soracağım AKP dışında bir partinin yönetebileceğine inanıyor musun cidden?
Ya kör müsün? adamlar kendi partilerini bile zapt edemiyorlar . Bazı hayalperestler mansır bey cumhurbaşkanı adayı olabilir diyorlardı mesela bu aslında bi komediydi neden mi çünkü o parti yetenekleri harcadı hep. başka hangi parti yönetebilecek bana bi söyle. bana vaadi gerçek vaad olan bi parti söyle ya? tek isteğim bu.
Tam anlamadım

Son düzenleme:

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
tamam knk sen dümdüz bak başka yöneticek biri yok de her yere bunu yazıyorsun zaten ama kelimesinden sonra mantıklı bir şey beklememek lazım
Halen mi?
Örnek vereyim mesela Kemal bey belki de CHP nin en fazla oy artışını sağlayan İnce bey'i ne yaptı?
Durun ben söyleyeyim istifaya zorlattı . kendi partileri içinde teröristleri biz terörist olarak görmüyoruz diyen , Sık sık onların desteğini alan bir partiye oy mu vericeksin.
Sen insanlar AKP'yi neden seviyor zannediyorsun he çok mu iyi yönetiyor zannediyorsun?
Hayır. Benim annemin bile diyor daha iyisi olmadığından veriyoruz. Sen zamanında Berbat yönetimler sağlayan bir partiye nasıl güveniceksin.

Top Bottom