Neler Yeni

Çok Sevdiğiniz AKP' nin Halkı Sömürmesi

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Halen mi?
Örnek vereyim mesela Kemal bey belki de CHP nin en fazla oy artışını sağlayan İnce bey'i ne yaptı?
Durun ben söyleyeyim istifaya zorlattı . kendi partileri içinde teröristleri biz terörist olarak görmüyoruz diyen , Sık sık onların desteğini alan bir partiye oy mu vericeksin.
Sen insanlar AKP'yi neden seviyor zannediyorsun he çok mu iyi yönetiyor zannediyorsun?
Hayır. Benim annemin bile diyor daha iyisi olmadığından veriyoruz. Sen zamanında Berbat yönetimler sağlayan bir partiye nasıl güveniceksin.

oy verecek parti bulamıyorsan git hdpye ver kardeşim

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
çok şey anlatırdım ama hem burda anlatamam hem boş yere anlatmak istemiyorum sen oyunu verebilirsin
Anlatır mısın?
Bana kanıtla CHP'nin yönetebileceğini hemen.
Ben beklerim hatta gel DC'de tartışalım.
Bence en güzeli böyle olur.
Bana sunun gerçekten yönetebileceklerini ama bi şartım var.
Eğer haber ise en az 2 sitenin aynı haberini atın.

Ariseks

80+ Gold
Anlatır mısın?
Bana kanıtla CHP'nin yönetebileceğini hemen.
Ben beklerim hatta gel DC'de tartışalım.
Bence en güzeli böyle olur.
Bana sunun gerçekten yönetebileceklerini ama bi şartım var.
Eğer haber ise en az 2 sitenin aynı haberini atın.
ben artık çok sıkıldım eskiden millete anlatırdım ama hala aynı görüşle devam ediyorlar ben bıktım artık
internette detaylı bir araştırmayla öğrenebilrisn

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ben artık çok sıkıldım eskiden millete anlatırdım ama hala aynı görüşle devam ediyorlar ben bıktım artık
internette detaylı bir araştırmayla öğrenebilrisn
Çünkü siz bir şee yüzeysel bakıp geçmişe bakmıyorsunuz.
Lütfen bir kere geçmiş yönetimlerine bakınız benim için rica ediyorum.
Görüceksiniz insanlar neden AKP'ye oy veriyor anlayacaksınız gerçekten ben de öyle anladım.

Ariseks

80+ Gold
Çünkü siz bir şee yüzeysel bakıp geçmişe bakmıyorsunuz.
Lütfen bir kere geçmiş yönetimlerine bakınız benim için rica ediyorum.
Görüceksiniz insanlar neden AKP'ye oy veriyor anlayacaksınız gerçekten ben de öyle anladım.
bende rica ediyim o zaman 2000 den sonra neler olduğunu araştır

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bende rica ediyim o zaman 2000 den sonra neler olduğunu araştır
Siz bakıcağınıza söz verirseniz ben de söz veriyorum sonra buluşalım siz belirleyin zamanı ben size ulaşırım.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
AKP'nin iyi yönetemediğini 10-11 yıldır görüyoruz diğer seçimde akp'ye oy vermicem kesinlikle başka partileri deneme zamanı geldi bakın mesela amerikaya her seçim farklı birisi çünkü herkesi deniyorlar bizdeki gibi o iyi yönetemez diye oy vermemezlik yapmıyorlar denemeden bilemeyiz seçim 2023 haziranda olacağı için oy veremiyorum ağustos ayında olsaydı verecekim neyse şansımız yokmuş 2024 yerel seçiminde de akpye vermeyi düşünmüyorum şu an bulunduğum ilçeyi 2004'den 2019'a kadar akp yönetti yeşilliği aldı betonu verdi betona dönüştük yeşil alan kalmadı 2019'da chp geldi benim için gayet güzel icraatler yaptılar 2024'de akpye vermeyi düşünmüyorum çünkü yolsuzluk, torpil ne ararsan var akp'de

Ariseks

80+ Gold
Siz bakıcağınıza söz verirseniz ben de söz veriyorum sonra buluşalım siz belirleyin zamanı ben size ulaşırım.
dostum zaten ben araştırmadan konuşmuyorum yine bakarım ama o zaman da hatalar olmuş olabilir ama tek ricam 2000 sonrası neler olduğuna bak hatta 2000 öncesi nelerimiz var 2000 sonrası nelerimiz var diye karşılaştırırsan çok daha iyi olur

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
dostum zaten ben araştırmadan konuşmuyorum yine bakarım ama o zaman da hatalar olmuş olabilir ama tek ricam 2000 sonrası neler olduğuna bak hatta 2000 öncesi nelerimiz var 2000 sonrası nelerimiz var diye karşılaştırırsan çok daha iyi olur
Bu arada lütfen kavga etmeyek kanka. Şuan gayet güzel tartışıyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

AKP'nin iyi yönetemediğini 10-11 yıldır görüyoruz diğer seçimde akp'ye oy vermicem kesinlikle başka partileri deneme zamanı geldi bakın mesela amerikaya her seçim farklı birisi çünkü herkesi deniyorlar bizdeki gibi o iyi yönetemez diye oy vermemezlik yapmıyorlar denemeden bilemeyiz seçim 2023 haziranda olacağı için oy veremiyorum ağustos ayında olsaydı verecekim neyse şansımız yokmuş 2024 yerel seçiminde de akpye vermeyi düşünmüyorum şu an bulunduğum ilçeyi 2004'den 2019'a kadar akp yönetti yeşilliği aldı betonu verdi betona dönüştük yeşil alan kalmadı 2019'da chp geldi benim için gayet güzel icraatler yaptılar 2024'de akpye vermeyi düşünmüyorum çünkü yolsuzluk, torpil ne ararsan var akp'de
Karışmasın işte bro yoksa benim çok karışık.
İlçe bazında AKP , İl bakımında CHP , en üst düzeyde gine AKP.
Kompleks oldu benimki.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
Peki sana tek bir soru soracağım AKP dışında bir partinin yönetebileceğine inanıyor musun cidden?
Ya kör müsün? adamlar kendi partilerini bile zapt edemiyorlar . Bazı hayalperestler mansur bey cumhurbaşkanı adayı olabilir diyorlardı mesela bu aslında bi komediydi neden mi çünkü o parti yetenekleri harcadı hep. başka hangi parti yönetebilecek bana bi söyle. bana vaadi gerçek vaad olan bi parti söyle ya? tek isteğim bu. İşte senin hatan bu. Biz iyi demedik. diğer yönetimlerden iyi. O insanlar zamanında şuan sizin yönetebilir dediğiniz partilerden çekti aslında birgün başka parti başa geçince arayacağız. (şuan ki partilerden konuşuyorum.) Bu arada o gücü kendi almadı burada susmalısınız o gücü kendi kendine vermedi . O gücü biz verdik biz. Sen cidden CHP yönetebilir mi diyorsun? Zaten başkasının gelmesi de zor ihtimal. Haberlere bak ya. yandaş olmayan haberlerde bile Terörizm ile iç içeler ve sen o insanlara diyorsun. Birisi geçmişteki tüm pislikleri çıkıyor anlatıyor ben yaptım diye . Birisi terörist . Birisinin ne olduğu belli değil . Söyle bana böyle gözlerini kör yapıp konuşabiliyor musun?
Dostum pkk ile iç içe dediğin chp fakat bundam öncesine bakarsan Öcalan'ın kendisini seçimlerde yanina alam rte Türkiye'ye gel seni koruyacağım diyen rte Öcalan'ın kardesinin mektubunu TRT kürdi de okutan rte hdp nin kurulması na destek verem rte şimdi çıkmış burda teyip baba diyor işte siz pkk ile iç içe siniz yuh ulan size falan falan feto ile iç içe olan adamlar ne oldu darbeden sonra hadi kardeşim ipinizi çekme zamanı. Muharrem ince parti kuruyor şuan tabi ne mhp ne chp ne ak parti ne de hdp hiçbirine oy verirsem namerdim verenin de aklından şüphe ederim.
Bi laf vardır yeniliği deneden göremezsin diye.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,236
Üyeler
163,973
Son üye
Batunah
Top Bottom