çok sıcak ryzen 5 3600

Reaksiyon skoru
2
DA HAZIR SİSTEM ALDIM İŞEMCİ FREKANSI 3.9 GÖSTERİYOR . STRES TESTİNE 6 DK DAYABILDI.

SİZCE AYARLARIYLA MI OYNADIM

SİSTEM BU SADECE FACEBOOK AÇMAK BILE 75 DERECE YAPIYOR
İşlemci arızalı olabilir. Destek ekibine mesaj atın. Ama işlemci fanı ile sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.

İşlemci fanı düzgün takılmamış olabilir.

Kasanın hava sirkülasyonu pek başarılı değil. Yan kapağı açıp sıcaklıkları kontrol ederseniz sorunun kasada mı işlemci de mi olduğunu daha rahat anlayabilirsiniz bence.

Bir Gamepower faciası daha diyebilirz, kasa soğutma konusunda hiç başarılı değil hocam. Sirkülasyonu çok kötü, şu ana kadar sizin gibi bu kasayı kullanıp böyle sorunları olan çok kişi gördüm. Yan camı çıkarıp deneyin ısısı umarım düşecektir. Aynı tdp değerlerini kullanan işlemcilerimiz var. Boşta iken 35-40 oyunda maksimum 68-70 derece görüyorum. Kasam Corsair tabii ki.

Boştayken normal değil normal sıcaklık değer araları 35-50 arasıdır kesinlikle destek ekibi ile iletişime geçmenizi dilerim.

1. 3600 zaten stock fanla çok sıcaktır
2. O kasa çok kötu keşke ordaki msi kasayı alsaydin 100p yi yani
3. 1-2 gün sonra eğer ekran kartındada sıkıntı çıkarsa şaşırma çünkü tuf serisi ekran kartları kronik sorunlu

BOŞTA İKEN 70 DRC GAYET A-NORMAL BİR DURUM
bendede olmustu dostum aldıgın yere gotur olanları soyle onlar geregını yapar
Post automatically merged:

1. 3600 zaten stock fanla çok sıcaktır
2. O kasa çok kötu keşke ordaki MSI kasayı alsaydin 100p yi yani
3. 1-2 gün sonra eğer ekran kartındada sıkıntı çıkarsa şaşırma çünkü tuf serisi ekran kartları kronik sorunlu
amd kotuleme challenge falanmı?

işlemci frekansı düşürdüm baya fark etti ve şimdiilk bir problem yok ama kasa gerçekten hava akımı olarak pek memnun etmıyor.

kasanın hava akışı güzel.işlemcide sıkıntı olabilir incehesapla görüş bence.

Geri