Neler Yeni

Çok sıkılıyorum hikayesi sağlam oyun önerisi lazım

kvnc72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Kıvanç Taşkesen
Arkadaşlar şu sıralar çok sıkılıyorum sizden ricam hikayesi sağlam oyun önerebilir misiniz , Çok yardımcı olmuş olursunuz.

NOT: Oyunu malum şartlar yüzünden korsan indireceğim korsan olarak önceden torrent kullanıyordum şuan torrent kullanmakta sıkıntı çıkar mı? ayrıca oyun önerdikten sonra biliyorsanız oyunun güvenli bir torrent dosyasını atarsanız çok sevinirim.

İyi forumlar.

tahayusuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
yusuf rak
Ortalama bilgisayarın varsa
god of war 2018 sonrasında Ragnarok 0 sıkılma oynarsın şimdide last of us başladım part 1 remake ama part 2 yok PC de

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Murat
Arkadaşlar şu sıralar çok sıkılıyorum sizden ricam hikayesi sağlam oyun önerebilir misiniz , Çok yardımcı olmuş olursunuz.

NOT: Oyunu malum şartlar yüzünden korsan indireceğim korsan olarak önceden torrent kullanıyordum şuan torrent kullanmakta sıkıntı çıkar mı? ayrıca oyun önerdikten sonra biliyorsanız oyunun güvenli bir torrent dosyasını atarsanız çok sevinirim.

İyi forumlar.
rdr 2 - god of war -mafia 1 - detroit gibi oyunlar oyniyabilirsin oynamadıysan. İtem satıştan istersen 25tl ye hesap al hem torrent ile hem de crack ile uğraşmazsın steam de çevrımdışıda oynarsın

kvnc72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Kıvanç Taşkesen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ortalama bilgisayarın varsa
god of war 2018 sonrasında Ragnarok 0 sıkılma oynarsın şimdide last of us başladım part 1 remake ama part 2 yok PC de
Bilgisayarım 4 yıllık açıklamamda yazan parçalarım var tek fark rami 16 yaptım ve yeni macun yeniledim sanırım 2018 god of war kaldırır. Önerin için çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

rdr 2 - god of war -mafia 1 - detroit gibi oyunlar oyniyabilirsin oynamadıysan. İtem satıştan istersen 25tl ye hesap al hem torrent ile hem de crack ile uğraşmazsın steam de çevrımdışıda oynarsın
1. sıraya god of war koydum seninde önerin ile 2. sırada mafia 1 var çok teşekkür ederim iyi günler.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,342
İsim
Hacı
Life is strange
Beyond two souls.
Oyun için ozelden yazın virüsünüz site paylaşayım.

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Murat
Bilgisayarım 4 yıllık açıklamamda yazan parçalarım var tek fark rami 16 yaptım ve yeni macun yeniledim sanırım 2018 god of war kaldırır. Önerin için çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1. sıraya god of war koydum seninde önerin ile 2. sırada mafia 1 var çok teşekkür ederim iyi günler.
rdr2 de bakın derim yazdıklarımın arasından bana göre en güzeli rdr2

kvnc72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Kıvanç Taşkesen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz

İyi forumlar.
Alan Wake serisiyle başlayarak rahatlıkla bir haftanı geçirebilirsin.

Ardından Silent Hill 2'nin remake'ni oyna.

Sonra Kona, Disco Elysium ve Twelve Minutes gibi oyunlara geç. Bu oyunlar seni keyifle meşgul edecek ve hikaye açısından güzeldirler.

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
.
Alan Wake serisiyle başlayarak rahatlıkla bir haftanı geçirebilirsin.

Ardından Silent Hill 2'nin remake'ni oyna.

Sonra Kona, Disco Elysium ve Twelve Minutes gibi oyunlara geç. Bu oyunlar seni keyifle meşgul edecek ve hikaye açısından güzeldirler.
ilk 2 oyunu arkadaşın sistem açamaz

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
ilk 2 oyunu arkadaşın sistem açamaz
Alan Wake 1 remastered oynasın yada ilk halini oynasın ilk halini tost makinası bile açıyor :)
2'yi belki açamayabilir ama ilk oyunu açar.

kvnc72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Kıvanç Taşkesen
Önerileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar iyiki varsınız hepinize iyi forumlar dilerim. :)

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,654
İsim
1
korsan indirmeyin 20tl ye satılan hesaplardan alın kafanız rahat olsun

Top Bottom