🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
rdr1 rsp3 emulator de iyi çalışmıyor
Knk rdr2 nin baslangıcını bir hatırla istersen Çetenin kuruluşu falan değil direk mevzuya giden bir ekip var. RDR1 REsmen RDR2 çıkması için yapılmış. RDR2 de 3ün temelini atmış. Benim araştırmama göre ve Rockstar a yakın kişileri de takip ediyorum. Hepsi aynı fikirde.Abi işte o çetenin kuruluşu.
Buna kesin çıkar demek zor.
Maksimum rdr 4 çıkar.
Rdr3 ün çıkma ihtimali %50 ise 4'ün çıkma ihtimali %25.
xenia iyi diyorlar.rdr1 rsp3 emulator de iyi çalışmıyor
xenia bilmiyorum xbox emulator mü god of war serileri sadece bir tanesi çalışmıyor görüntü kalitesi çok iyi 60fps veriyor rsp3 emulator gelişmesi lazım tlou bile düzgün çalışmıyorKnk rdr2 nin baslangıcını bir hatırla istersen Çetenin kuruluşu falan değil direk mevzuya giden bir ekip var. RDR1 REsmen RDR2 çıkması için yapılmış. RDR2 de 3ün temelini atmış. Benim araştırmama göre ve Rockstar a yakın kişileri de takip ediyorum. Hepsi aynı fikirde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
xenia iyi diyorlar.
Hadi bismillah. Umarım çıkar dostum bı de tr yama ile uff. Bu senin benim için iyi.Knk rdr2 nin baslangıcını bir hatırla istersen Çetenin kuruluşu falan değil direk mevzuya giden bir ekip var. RDR1 REsmen RDR2 çıkması için yapılmış. RDR2 de 3ün temelini atmış. Benim araştırmama göre ve Rockstar a yakın kişileri de takip ediyorum. Hepsi aynı fikirde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
xenia iyi diyorlar.
İnşallah arka arkaya çıkmasa bile araya bir oyun girer daha sonra çıkar sıkmaması için. Ben öyle düşünüyorum.Hadi bismillah. Umarım çıkar dostum bı de tr yama ile uff. Bu senin benim için iyi.
bakalım. Belki gta dan sonra çıkar.daha gta 6
Abi üst üste 10 Rdr oyunu çıksa sıkmaz be. Bence araya yeni oyun girer.İnşallah arka arkaya çıkmasa bile araya bir oyun girer daha sonra çıkar sıkmaması için. Ben öyle düşünüyorum.
bakalım. Belki gta dan sonra çıkar.
RDR2 6-7 yılda geliştirildi. Senaristlerini araştırdım holywood filmleri yazan kişiler var aralarında. Toplamda 1 milyar dolara mal olmuş bir oyun. Oyun hayatım boyunca oynadığım en iyi oyun.Abi üst üste 10 Rdr oyunu çıksa sıkmaz be. Bence araya yeni oyun girer.
Biliyorum bunları. Benim de.RDR2 6-7 yılda geliştirildi. Senaristlerini araştırdım holywood filmleri yazan kişiler var aralarında. Toplamda 1 milyar dolara mal olmuş bir oyun. Oyun hayatım boyunca oynadığım en iyi oyun.
Kaç Saate bitirdiniz hocamArkadaşlar RDR2 gibi hikayesi sağlam oyunlar arıyorum. Böyle çok stratejik olmasını istemiyorum. Dediğim gibi hikaye tabanlı olsun. Orta çağlarda olsa da olur. Yeni bir oyun olsa da.
Witcher serisi hariç.
Ben 50 saatte bitirdim. Ama bütün yan görev ve bütün etkileşimlere girersen 100 saati bulabiliyor. Biraz zaman sonra tekrardan oynayacağım zaten bu oyunu.Kaç Saate bitirdiniz hocam