Neler Yeni

Öneri RDR2 Bitti. RDR2 tadında, hikayesi sağlam, saracak oyun önerisi arıyorum.

rdr1 rsp3 emulator de iyi çalışmıyor

Abi işte o çetenin kuruluşu.
Buna kesin çıkar demek zor.
Maksimum rdr 4 çıkar.
Rdr3 ün çıkma ihtimali %50 ise 4'ün çıkma ihtimali %25.
Knk rdr2 nin baslangıcını bir hatırla istersen :D Çetenin kuruluşu falan değil direk mevzuya giden bir ekip var. RDR1 REsmen RDR2 çıkması için yapılmış. RDR2 de 3ün temelini atmış. Benim araştırmama göre ve Rockstar a yakın kişileri de takip ediyorum. Hepsi aynı fikirde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rdr1 rsp3 emulator de iyi çalışmıyor
xenia iyi diyorlar.

Knk rdr2 nin baslangıcını bir hatırla istersen :D Çetenin kuruluşu falan değil direk mevzuya giden bir ekip var. RDR1 REsmen RDR2 çıkması için yapılmış. RDR2 de 3ün temelini atmış. Benim araştırmama göre ve Rockstar a yakın kişileri de takip ediyorum. Hepsi aynı fikirde.

xenia iyi diyorlar.
xenia bilmiyorum xbox emulator mü god of war serileri sadece bir tanesi çalışmıyor görüntü kalitesi çok iyi 60fps veriyor rsp3 emulator gelişmesi lazım tlou bile düzgün çalışmıyor

xenia iyi diyorlar.
Hadi bismillah. Umarım çıkar dostum :D bı de tr yama ile uff. Bu senin benim için iyi.

rsp3 emulator iyi sistem istiyor

daha gta 6 çıkmadı herkes gta 6 yi bekliyor

İnşallah arka arkaya çıkmasa bile araya bir oyun girer daha sonra çıkar sıkmaması için. Ben öyle düşünüyorum.

bakalım. Belki gta dan sonra çıkar.
Abi üst üste 10 Rdr oyunu çıksa sıkmaz be. Bence araya yeni oyun girer.

Abi üst üste 10 Rdr oyunu çıksa sıkmaz be. Bence araya yeni oyun girer.
RDR2 6-7 yılda geliştirildi. Senaristlerini araştırdım holywood filmleri yazan kişiler var aralarında. Toplamda 1 milyar dolara mal olmuş bir oyun. Oyun hayatım boyunca oynadığım en iyi oyun.

RDR2 6-7 yılda geliştirildi. Senaristlerini araştırdım holywood filmleri yazan kişiler var aralarında. Toplamda 1 milyar dolara mal olmuş bir oyun. Oyun hayatım boyunca oynadığım en iyi oyun.
Biliyorum bunları. Benim de.

Geri