O oyunu hiç oynamadım. Başlayayim diyorum ama hangisinden başlayacam kestiremedim.
Çokta eskiden baslamak istemiyorum. Mekanikleri yeni hangi seriden baslasam iyi olur sence en eski?
1. oyun çok eski, oynamanı tavsiye etmem ama 2. oyunun mekanikleri hala iş yapar. Sadece kasvetli bir havası var lakin bulunduğu döneme göre çok iyi mekanikleri vardı. Sırasıyla oyunları yazayım bir göz atarsın.
AC 2, baya eski bir oyun videolarına bakarsın beğenirsen indirirsin
AC Brotherhood, 2. oyun ile doğrudan bağlantılı ve hala oynanabilir düzeyde, fanları AC serisinin en iyi oyunu olduğunu öne sürüyor
AC Revolations, 2 ve Brotherhood ile doğrudan bağlantılı, mekanik ve grafikleri hala iş yapar ve İstanbul'da geçiyor
AC 3, Diğer ilk 3 oyunlarla doğrudan bağlantılı, bunları tek bir oyun olarak düşünebilirsin ve kendini hikayeye verirsen gayet güzel hikayesi
AC 4, Diğer oyunlarla bağlantısı yok ve hikayesi o kadar da iyi değil, denizde gemi süreyim kafa dağıtayım tarzında biraz
AC Rogue, diğer oyunlarla bağlantılı fakat doğrudan değil, onları oynamadan oynarsan anlarsın, çok kısa bir oyun
AC Unity, Rogue ile bağlantılı fakat onu oynamadan da oynayabilirsin, Rogue'nin kısa olmasının sebebi bu oyunun çok uzun olması diyebilirim ve beni en çok etkileyen oyunlardan birisi oldu. Duygusal ve güzel bir hikayesi var kesinlikle tavsiye ederim
AC Syndicate, Bunun diğer oyunlarla bir bağlantısı yok, hikayeden çok oynanışa bağlı. Ben pek beğenmedim ama göz atabilirsin 3 güne bitirdim zaten.