Neler Yeni

Öneri RDR2 Bitti. RDR2 tadında, hikayesi sağlam, saracak oyun önerisi arıyorum.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Seriyi kısmen değiştiren oyun origins. Origins, odyssey ve valhalla üçlemesi iyi olur gibi.
Yani oyunun mantığını falan kaçırmam değil mi? Originsten baslamak yeterli olur mu?

whoamii

80+ Silver
O oyunu hiç oynamadım. Başlayayim diyorum ama hangisinden başlayacam kestiremedim. :D Çokta eskiden baslamak istemiyorum. Mekanikleri yeni hangi seriden baslasam iyi olur sence en eski?
1. oyun çok eski, oynamanı tavsiye etmem ama 2. oyunun mekanikleri hala iş yapar. Sadece kasvetli bir havası var lakin bulunduğu döneme göre çok iyi mekanikleri vardı. Sırasıyla oyunları yazayım bir göz atarsın.
AC 2, baya eski bir oyun videolarına bakarsın beğenirsen indirirsin
AC Brotherhood, 2. oyun ile doğrudan bağlantılı ve hala oynanabilir düzeyde, fanları AC serisinin en iyi oyunu olduğunu öne sürüyor
AC Revolations, 2 ve Brotherhood ile doğrudan bağlantılı, mekanik ve grafikleri hala iş yapar ve İstanbul'da geçiyor
AC 3, Diğer ilk 3 oyunlarla doğrudan bağlantılı, bunları tek bir oyun olarak düşünebilirsin ve kendini hikayeye verirsen gayet güzel hikayesi
AC 4, Diğer oyunlarla bağlantısı yok ve hikayesi o kadar da iyi değil, denizde gemi süreyim kafa dağıtayım tarzında biraz
AC Rogue, diğer oyunlarla bağlantılı fakat doğrudan değil, onları oynamadan oynarsan anlarsın, çok kısa bir oyun
AC Unity, Rogue ile bağlantılı fakat onu oynamadan da oynayabilirsin, Rogue'nin kısa olmasının sebebi bu oyunun çok uzun olması diyebilirim ve beni en çok etkileyen oyunlardan birisi oldu. Duygusal ve güzel bir hikayesi var kesinlikle tavsiye ederim
AC Syndicate, Bunun diğer oyunlarla bir bağlantısı yok, hikayeden çok oynanışa bağlı. Ben pek beğenmedim ama göz atabilirsin 3 güne bitirdim zaten.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Konu ile alakasız ama türkçe yama ilemi bitirdin ? Türkçe yama ile oynadıysan sadece ana hikayemi çevrilmiş yoksa yan görevlerdemi eğer öyleyse link varmı :D ?
Evet yama ile bitirdim. Sadece Ana görevler değil. Tamamen türkçeydi. Ama yapay zeka ile çevrilmiş bir türkçeydi. İngilzicem çat pat olduğu için ben rahatlıkla anladım. Bazen çok saçma çeviriler falan vardı ama yinede iyiydi. Bazı bilmediğim kelimeleri falan da öğrenmiş oldum. Linke baktım ama bulamadım. Yani nerden indirdiğime emin değilim. https://forum.donanimhaber.com/red-...yama-v09-95-openai-gpt-3-translate--147091786 galiba burdan indirmiştim.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Evet yama ile bitirdim. Sadece Ana görevler değil. Tamamen türkçeydi. Ama yapay zeka ile çevrilmiş bir türkçeydi. İngilzicem çat pat olduğu için ben rahatlıkla anladım. Bazen çok saçma çeviriler falan vardı ama yinede iyiydi. Bazı bilmediğim kelimeleri falan da öğrenmiş oldum. Linke baktım ama bulamadım. Yani nerden indirdiğime emin değilim. https://forum.donanimhaber.com/red-...yama-v09-95-openai-gpt-3-translate--147091786 galiba burdan indirmiştim.

belli hatalarda zaten konuşma gidişatına göre anlarım yine çat pat ingilizcem ile bende kavrarım, teşekkürler :D.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
belli hatalarda zaten konuşma gidişatına göre anlarım yine çat pat ingilizcem ile bende kavrarım, teşekkürler :D.
çok hata var orası zaten kesin de eğer biraz ingilizcen varsa sıkıntı olmaz.

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar RDR2 gibi hikayesi sağlam oyunlar arıyorum. Böyle çok stratejik olmasını istemiyorum. Dediğim gibi hikaye tabanlı olsun. Orta çağlarda olsa da olur. Yeni bir oyun olsa da.
Witcher serisi hariç.
GTA 6 Beklemekten başka çaren yok gibi.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Rdr1 kur emülatör ile oyna.
ben rdr 2 yi bitirmedim ama rdr 1 i bitirdim, rdr 1 oynarsan Dutch denilenden tiksinirsin
1i bitirip 2ye başlayınca hikayeyi yavaş yavaş tahmin ediyordum ben ve beklediğim gibi bitti.

Mojo jojo

80+ Silver
1i bitirip 2ye başlayınca hikayeyi yavaş yavaş tahmin ediyordum ben ve beklediğim gibi bitti.
Ben de nasıl bittiği tahmin ediyorum.
Yine de hikayesi çekici adamlar yapmış. Rdr3 çıkmaz bence. Çıkınca ya Jack ya da Dutch u kontrol ederiz. Yani maksimum Rdr4 çıkar devamı gelmez.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Rdr1 kur emülatör ile oyna.
ben rdr 2 yi bitirmedim ama rdr 1 i bitirdim, rdr 1 oynarsan Dutch denilenden tiksinirsin
Hangi emulatörü önerirsin. Kasmadan falan oynayabilirmiyim. Hiç anlamam bu işlerden yardımcı olursan sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de nasıl bittiği tahmin ediyorum.
Yine de hikayesi çekici adamlar yapmış. Rdr3 çıkmaz bence. Çıkınca ya Jack ya da Dutch u kontrol ederiz. Yani maksimum Rdr4 çıkar devamı gelmez.
RDr 3 kesin çıkar. ADamlar dünyanın parasını kazandı. Hikayeside uygun devamına. Kesin çıkacak bence.

Mojo jojo

80+ Silver
Hangi emulatörü önerirsin. Kasmadan falan oynayabilirmiyim. Hiç anlamam bu işlerden yardımcı olursan sevinirim.
@İrfan B hocamın vardı PC üzerinden Rdr1 oynama rehberi.
Dostum zaten Rpcs 3 ve Xenia var. Xenia rdr1 için daha stabil bence xenia. Ama bu mesajımı ciddiye almanı öneririm.
Rdr yi oynadığına emin misin? 1, 2 ye göre bitmedi. 2 de 3 göre bitmedi. 1, 1911 de 2 1899 da geçiyor. Bence sen rdr 2 yi tekrar oyna.
Bende Rdr2 yi tekrar oyna.

RDr 3 kesin çıkar. ADamlar dünyanın parasını kazandı. Hikayeside uygun devamına. Kesin çıkacak bence.
Hikaye uygun değil dostum.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
@İrfan B hocamın vardı PC üzerinden Rdr1 oynama rehberi.
Dostum zaten Rpcs 3 ve Xenia var. Xenia rdr1 için daha stabil bence xenia. Ama bu mesajımı ciddiye almanı öneririm.

Bende Rdr2 yi tekrar oyna.

Hikaye uygun değil dostum.
RDR2 1 in öncesini anlatıyor zaten. RDR3 te 2 nin öncesini anlatacak.

Top Bottom