Öneri RDR2 Bitti. RDR2 tadında, hikayesi sağlam, saracak oyun önerisi arıyorum.

Seriyi kısmen değiştiren oyun origins. Origins, odyssey ve valhalla üçlemesi iyi olur gibi.
Yani oyunun mantığını falan kaçırmam değil mi? Originsten baslamak yeterli olur mu?

İllaki gelecek. Oyun resmen 3. oyuna göre tasarlanıp bitti. 1 de 2 ye göre bitmişti.
Rdr yi oynadığına emin misin? 1, 2 ye göre bitmedi. 2 de 3 göre bitmedi. 1, 1911 de 2 1899 da geçiyor. Bence sen rdr 2 yi tekrar oyna.

O oyunu hiç oynamadım. Başlayayim diyorum ama hangisinden başlayacam kestiremedim. :D Çokta eskiden baslamak istemiyorum. Mekanikleri yeni hangi seriden baslasam iyi olur sence en eski?
1. oyun çok eski, oynamanı tavsiye etmem ama 2. oyunun mekanikleri hala iş yapar. Sadece kasvetli bir havası var lakin bulunduğu döneme göre çok iyi mekanikleri vardı. Sırasıyla oyunları yazayım bir göz atarsın.
AC 2, baya eski bir oyun videolarına bakarsın beğenirsen indirirsin
AC Brotherhood, 2. oyun ile doğrudan bağlantılı ve hala oynanabilir düzeyde, fanları AC serisinin en iyi oyunu olduğunu öne sürüyor
AC Revolations, 2 ve Brotherhood ile doğrudan bağlantılı, mekanik ve grafikleri hala iş yapar ve İstanbul'da geçiyor
AC 3, Diğer ilk 3 oyunlarla doğrudan bağlantılı, bunları tek bir oyun olarak düşünebilirsin ve kendini hikayeye verirsen gayet güzel hikayesi
AC 4, Diğer oyunlarla bağlantısı yok ve hikayesi o kadar da iyi değil, denizde gemi süreyim kafa dağıtayım tarzında biraz
AC Rogue, diğer oyunlarla bağlantılı fakat doğrudan değil, onları oynamadan oynarsan anlarsın, çok kısa bir oyun
AC Unity, Rogue ile bağlantılı fakat onu oynamadan da oynayabilirsin, Rogue'nin kısa olmasının sebebi bu oyunun çok uzun olması diyebilirim ve beni en çok etkileyen oyunlardan birisi oldu. Duygusal ve güzel bir hikayesi var kesinlikle tavsiye ederim
AC Syndicate, Bunun diğer oyunlarla bir bağlantısı yok, hikayeden çok oynanışa bağlı. Ben pek beğenmedim ama göz atabilirsin 3 güne bitirdim zaten.

Konu ile alakasız ama türkçe yama ilemi bitirdin ? Türkçe yama ile oynadıysan sadece ana hikayemi çevrilmiş yoksa yan görevlerdemi eğer öyleyse link varmı :D ?
Evet yama ile bitirdim. Sadece Ana görevler değil. Tamamen türkçeydi. Ama yapay zeka ile çevrilmiş bir türkçeydi. İngilzicem çat pat olduğu için ben rahatlıkla anladım. Bazen çok saçma çeviriler falan vardı ama yinede iyiydi. Bazı bilmediğim kelimeleri falan da öğrenmiş oldum. Linke baktım ama bulamadım. Yani nerden indirdiğime emin değilim. https://forum.donanimhaber.com/red-...yama-v09-95-openai-gpt-3-translate--147091786 galiba burdan indirmiştim.

Evet yama ile bitirdim. Sadece Ana görevler değil. Tamamen türkçeydi. Ama yapay zeka ile çevrilmiş bir türkçeydi. İngilzicem çat pat olduğu için ben rahatlıkla anladım. Bazen çok saçma çeviriler falan vardı ama yinede iyiydi. Bazı bilmediğim kelimeleri falan da öğrenmiş oldum. Linke baktım ama bulamadım. Yani nerden indirdiğime emin değilim. https://forum.donanimhaber.com/red-...yama-v09-95-openai-gpt-3-translate--147091786 galiba burdan indirmiştim.

belli hatalarda zaten konuşma gidişatına göre anlarım yine çat pat ingilizcem ile bende kavrarım, teşekkürler :D.

belli hatalarda zaten konuşma gidişatına göre anlarım yine çat pat ingilizcem ile bende kavrarım, teşekkürler :D.
çok hata var orası zaten kesin de eğer biraz ingilizcen varsa sıkıntı olmaz.

Arkadaşlar RDR2 gibi hikayesi sağlam oyunlar arıyorum. Böyle çok stratejik olmasını istemiyorum. Dediğim gibi hikaye tabanlı olsun. Orta çağlarda olsa da olur. Yeni bir oyun olsa da.
Witcher serisi hariç.
GTA 6 Beklemekten başka çaren yok gibi.

1i bitirip 2ye başlayınca hikayeyi yavaş yavaş tahmin ediyordum ben ve beklediğim gibi bitti.
Ben de nasıl bittiği tahmin ediyorum.
Yine de hikayesi çekici adamlar yapmış. Rdr3 çıkmaz bence. Çıkınca ya Jack ya da Dutch u kontrol ederiz. Yani maksimum Rdr4 çıkar devamı gelmez.

Rdr1 kur emülatör ile oyna.
ben rdr 2 yi bitirmedim ama rdr 1 i bitirdim, rdr 1 oynarsan Dutch denilenden tiksinirsin
Hangi emulatörü önerirsin. Kasmadan falan oynayabilirmiyim. Hiç anlamam bu işlerden yardımcı olursan sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de nasıl bittiği tahmin ediyorum.
Yine de hikayesi çekici adamlar yapmış. Rdr3 çıkmaz bence. Çıkınca ya Jack ya da Dutch u kontrol ederiz. Yani maksimum Rdr4 çıkar devamı gelmez.
RDr 3 kesin çıkar. ADamlar dünyanın parasını kazandı. Hikayeside uygun devamına. Kesin çıkacak bence.

Hangi emulatörü önerirsin. Kasmadan falan oynayabilirmiyim. Hiç anlamam bu işlerden yardımcı olursan sevinirim.
@İrfan B hocamın vardı PC üzerinden Rdr1 oynama rehberi.
Dostum zaten Rpcs 3 ve Xenia var. Xenia rdr1 için daha stabil bence xenia. Ama bu mesajımı ciddiye almanı öneririm.
Rdr yi oynadığına emin misin? 1, 2 ye göre bitmedi. 2 de 3 göre bitmedi. 1, 1911 de 2 1899 da geçiyor. Bence sen rdr 2 yi tekrar oyna.
Bende Rdr2 yi tekrar oyna.

RDr 3 kesin çıkar. ADamlar dünyanın parasını kazandı. Hikayeside uygun devamına. Kesin çıkacak bence.
Hikaye uygun değil dostum.

@İrfan B hocamın vardı PC üzerinden Rdr1 oynama rehberi.
Dostum zaten Rpcs 3 ve Xenia var. Xenia rdr1 için daha stabil bence xenia. Ama bu mesajımı ciddiye almanı öneririm.

Bende Rdr2 yi tekrar oyna.

Hikaye uygun değil dostum.
RDR2 1 in öncesini anlatıyor zaten. RDR3 te 2 nin öncesini anlatacak.

RDR2 1 in öncesini anlatıyor zaten. RDR3 te 2 nin öncesini anlatacak.
Abi işte o çetenin kuruluşu.
Buna kesin çıkar demek zor.
Maksimum rdr 4 çıkar.
Rdr3 ün çıkma ihtimali %50 ise 4'ün çıkma ihtimali %25.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,061
Üyeler
184,259
Son üye
Ergn61
Geri