Öneri RDR2 Bitti. RDR2 tadında, hikayesi sağlam, saracak oyun önerisi arıyorum.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,892
Arkadaşlar RDR2 gibi hikayesi sağlam oyunlar arıyorum. Böyle çok stratejik olmasını istemiyorum. Dediğim gibi hikaye tabanlı olsun. Orta çağlarda olsa da olur. Yeni bir oyun olsa da.
Witcher serisi hariç.

RDR2 kadar kendisine bağlayan başka bir oyun yok bizzat aynı durumu yaşadım.

Hikayesi nasıl bilmiyorum ama Far Cry Primal oynamıştım, iyi görünüyordu.

AC oyunlarından oynamış mıydın hiç?

RDR2 kadar kendisine bağlayan başka bir oyun yok bizzat aynı durumu yaşadım.
Bitmesin diye yavaş yavaş oynadım. Bilerek geç başladım. Ama yinede bitti. Şimdi bekle dur RDR3 ü :D Artık kaç seneye çıkarsa. RDR2 6-7 yılda çıktı bu da bi 5 yıl sürer. :D

Arkadaşlar RDR2 gibi hikayesi sağlam oyunlar arıyorum. Böyle çok stratejik olmasını istemiyorum. Dediğim gibi hikaye tabanlı olsun. Orta çağlarda olsa da olur. Yeni bir oyun olsa da.
Witcher serisi hariç.
rdr 1 oyna

Rdr1 kur emülatör ile oyna.
ben rdr 2 yi bitirmedim ama rdr 1 i bitirdim, rdr 1 oynarsan Dutch denilenden tiksinirsin

AC oyunlarından oynamış mıydın hiç?
O oyunu hiç oynamadım. Başlayayim diyorum ama hangisinden başlayacam kestiremedim. :D Çokta eskiden baslamak istemiyorum. Mekanikleri yeni hangi seriden baslasam iyi olur sence en eski?

O oyunu hiç oynamadım. Başlayayim diyorum ama hangisinden başlayacam kestiremedim. :D Çokta eskiden baslamak istemiyorum. Mekanikleri yeni hangi seriden baslasam iyi olur sence en eski?
Seriyi kısmen değiştiren oyun origins. Origins, odyssey ve valhalla üçlemesi iyi olur gibi.

Witcher serisi hariç.

Konu ile alakasız ama türkçe yama ilemi bitirdin ? Türkçe yama ile oynadıysan sadece ana hikayemi çevrilmiş yoksa yan görevlerdemi eğer öyleyse link varmı :D ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,277
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri