Neler Yeni

Çok Şükür Ayasofya Camii Ibadete Açıldı!

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Osman Akar
tüm camiler doluyordu da bir tek burası kalmıştı. güzelim yapı yine köhneleşecek.
Merak etme. 86 senedir Ayasofya Camii'nin başına gelen en güzel ve hayırlı şey olacak. 86 seneden beri ilk kez ezan sesi duyuluyor :love:. Allah ezanlarımızı susturmasın.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
86 yıldır ibadetimizi yapamadığımız Ayasofya Camii Allah'a şükürler olsun Danıştay kararı ile beraber ibadere tekrardan açıldı. 86 yıllık lanet sonunda ortadan kalktı.

Eski nesil, cahil, boş birinden başka bir şey değilsin. Sizle uğraşmaya gerek yok artık.

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
Evet dostlar herkes kendince hakli ama siyasete gidiyor konu.

COREXAR

80+ Silver
Cami'ler Allah'ın (a.s.) evidir bunun adının Ayasofya veya bilmem ne camisi olmasına gerek yok olan kültür mirasına oldu. Sonuçta o bir müze idi. Yarın öbür gün Avrupa'da camiyi kilise yapsalar yerinizde duramazsınız ülkenin acilen bu kafadan çıkması gerekiyor.
Biraz empati yapmanızı öneriyorum. Düşünün Biraz Kabe-i Muazzama’yı Müslümanların merkezini Kilise olarak kullanıyorlar?! Ayasofya Ortodoks Hristiyanların merkezidir. Bu yüzden yapılan karar doğru değil ve zaten Türkiye de yeterince Camii var kararı kesinlikle doğru bulmuyorum.
Katılıyorum.
Ayrıca tekrar belirteyim, Ülkenin durumunu değiştirme çabası...

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Osman Akar
Biraz empati yapmanızı öneriyorum. Düşünün Biraz Kabe-i Muazzama’yı Müslümanların merkezini Kilise olarak kullanıyorlar?! Ayasofya Ortodoks Hristiyanların merkezidir. Bu yüzden yapılan karar doğru değil ve zaten Türkiye de yeterince Camii var kararı kesinlikle doğru bulmuyorum.
Orası camii idi. Fatih Sultan Mehmet bize emanet etti. Bizim de bu emaneti koruma zamanımız geldi.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
En iyisi yıkalım beyler kavgaya gerek yok. Çekici alın gidelim.

Top Bottom