Çok Şükür Ayasofya Camii Ibadete Açıldı!

tüm camiler doluyordu da bir tek burası kalmıştı. güzelim yapı yine köhneleşecek.
Merak etme. 86 senedir Ayasofya Camii'nin başına gelen en güzel ve hayırlı şey olacak. 86 seneden beri ilk kez ezan sesi duyuluyor :love:. Allah ezanlarımızı susturmasın.

86 yıldır ibadetimizi yapamadığımız Ayasofya Camii Allah'a şükürler olsun Danıştay kararı ile beraber ibadere tekrardan açıldı. 86 yıllık lanet sonunda ortadan kalktı.

Eski nesil, cahil, boş birinden başka bir şey değilsin. Sizle uğraşmaya gerek yok artık.

Cami'ler Allah'ın (a.s.) evidir bunun adının Ayasofya veya bilmem ne camisi olmasına gerek yok olan kültür mirasına oldu. Sonuçta o bir müze idi. Yarın öbür gün Avrupa'da camiyi kilise yapsalar yerinizde duramazsınız ülkenin acilen bu kafadan çıkması gerekiyor.
Biraz empati yapmanızı öneriyorum. Düşünün Biraz Kabe-i Muazzama’yı Müslümanların merkezini Kilise olarak kullanıyorlar?! Ayasofya Ortodoks Hristiyanların merkezidir. Bu yüzden yapılan karar doğru değil ve zaten Türkiye de yeterince Camii var kararı kesinlikle doğru bulmuyorum.
Katılıyorum.
Ayrıca tekrar belirteyim, Ülkenin durumunu değiştirme çabası...

Biraz empati yapmanızı öneriyorum. Düşünün Biraz Kabe-i Muazzama’yı Müslümanların merkezini Kilise olarak kullanıyorlar?! Ayasofya Ortodoks Hristiyanların merkezidir. Bu yüzden yapılan karar doğru değil ve zaten Türkiye de yeterince Camii var kararı kesinlikle doğru bulmuyorum.
Orası camii idi. Fatih Sultan Mehmet bize emanet etti. Bizim de bu emaneti koruma zamanımız geldi.

En iyisi yıkalım beyler kavgaya gerek yok. Çekici alın gidelim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,690
Üyeler
184,342
Son üye
alpeer1
Geri