Neler Yeni

Çok Şükür Ayasofya Camii Ibadete Açıldı!

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Siyasetin yasak olduğunu hangi kuralda gördünüz? Düzgünce tartıştığınız sürece sorun yok. Abartanları raporlarsınız...

86 yıllık lanet ne demek ? Ne bu fenerbahçenin kadıköyde yenilmemesi için yapılan büyü gibi uydurma bi lanetmi. Ben o lanet kelimesinin arkasında neler yattığını çok iyi görebiliyorum. Ve konu içinde kargaşa var gayette.

Bazı ufak çaplı tartışmalar da bile kapatılan konular var iken bunun da kapatılması gerekiyor, çünkü nereye gidiceği belli.

robin

80+ Silver
Ayasofya, İstanbul'un İslam beldesi olduğunun ilk örneklerindendir.O yüzden seni bilmemde bizim için önemli açılması.
Harbiden kafayı yemişsiniz. Kullanmak istediğim bazı cümleleri linç yemiyim diye kullanmıyorum ama sıktı yani.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Müslümanım ve Allah'a şükür dinimi çok seviyorum.
Bence bir tarafı Hristiyanlar için.
Bir tarafı da Müslümanlar için de olabilirdi.
Her iki tarafta mutlu ve barıştan yana bir düşünce :).

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
86 yıllık lanet ne demek ? Ne bu fenerbahçenin kadıköyde yenilmemesi için yapılan büyü gibi uydurma bi lanetmi. Ben o lanet kelimesinin arkasında neler yattığını çok iyi görebiliyorum. Ve konu içinde kargaşa var gayette.

Bazı ufak çaplı tartışmalar da bile kapatılan konular var iken bunun da kapatılması gerekiyor, çünkü nereye gidiceği belli.
Onun düzenlemesini ve uyarısı ben yaptım zaten.

Mergen

80+ Bronze
Harbiden kafayı yemişsiniz. Kullanmak istediğim bazı cümleleri linç yemiyim diye kullanmıyorum ama sıktı yani.
Evet gördüğüm mesajlar karşısında zor tutuyorum kendimi ama forumun kuralları mevcut.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

efesnmezz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Efe
Arkadaşlar empati yapın, çok önemli bir camii veya Kabe'nin kilise yapıldığını düşünün. Ne kadar da kudururuz değil mi? E peki biz neden aynısını yapıyoruz? İslam hoşgörü dini değil mi? Neden hoşgörü göstermiyorsunuz, neden empati yapmıyorsunuz? Peygamber efendimiz de diğer insanların kendi ibadetlerini yapmalarını hoşgörüyle karşılamadı mı? Bir de müslüman olacaksınız, Ayasofya'nın cami yapılmasın diyenlere kafir diyorsunuz. Kimsenin ne Ayasofya'yı cami yapmasına ne de bunu savunanlara hakaret etmesine gerek yok. Hatta hakkı yok yani. Kimin kafir olup kimin kafir olmadığı da size, bize kalmadı. Ayrıca belirtmek istiyorum, arap kültürü demek islam demek değildir, bunu iyi ayırt edin. Ülkenin sosyoekonomik durumunun ve toplumsal sorunların unutulması adına böyle icraatlere gidilmesi ülkemiz adına en zarar verici şeydir, çok üzücü.
Keşke biraz realist olsanız da Dogmatik düşüncelerden uzak dursanınız? Arkadaşımız çok haklı

Top Bottom