Çok uygun fiyatlı direksiyon seti önerisi

Yavuzhan

80+
Reaksiyon skoru
37
ETS2 oynamak için f/p direksiyon seri arıyorum. Snopy V18'i gördüm ancak 90 derece olması büyük bir eksi. 180 derece veya çok turlu önerebileceğiniz ürün varsa yardımcı olmanızı isterim. İyi forumlar :)

Bir süre araştırayım hiç karşıma çıkmamıştı bu model.

Bir süre araştırayım hiç karşıma çıkmamıştı bu model.

daha uygun fiyatlı 900° direksiyon yok benim bildiğim hissiyatı bi g29 değil tabii ki ama 400 lira falan verip sırf vites kolu olsun diye 180° alacağına v900s i almak daha mantıklı vites olayını atayabileceğin sağ sol 2 tuş var onlar gayet iş görüyor

daha uygun fiyatlı 900° direksiyon yok benim bildiğim hissiyatı bi g29 değil tabii ki ama 400 lira falan verip sırf vites kolu olsun diye 180° alacağına v900s i almak daha mantıklı vites olayını atayabileceğin sağ sol 2 tuş var onlar gayet iş görüyor
800TL benim bütçemi aşıyor. Sanırım 800tl'den daha uygun fiyatlı ürün yok. Klavye ile devam o zaman :)

ETS2 oynamak için f/p direksiyon seri arıyorum. Snopy V18'i gördüm ancak 90 derece olması büyük bir eksi. 180 derece veya çok turlu önerebileceğiniz ürün varsa yardımcı olmanızı isterim. İyi forumlar :)
sana tavsiyem 900 derece al, yoksa ets 2 sana cehennem olur. ben test ettim farkını, önce snopy v5h ile sonra logitech g25 ile, ikinci el logitech g27 almanı tavsiye ederim ama dikkatli bak.

arkadaşlar
eğer g29 alacak bütceniz yok ise rampage falan almayın yaklaşık 100 tl 120 tl arası çok güzel direksiyonlar yapablirsiniz. ben yaptım youtube kanalıma yükledim:
size örnek olmasını istiyorum yani benim yaptığım en basit hali
malzemeler
1.Encoder (eski yada bozuk yazıcıdan sökebilirsiniz )
2.arduino leonardo yada pro micro (ikiside iş görüyor leonardoyu öneririm fazla pinlerle button box yapabilirsiniz)
3.kasa(dış kasa için ben psu kutusu kullandım lakin siz ahşap yada başka bir kasa yaapabilirsiniz yani tamamen sizin hayal gücünüze kalmış
4.buton ve potansiyometre bunlar ise gaz fren debryıaj ve sağ sol sinyal
5.gerekli kablolar
gerisi takıp yazılımı kurup oynamak cidden zevkli oluyor çok az elektronik bilgisi ile halledebilirsiniz.

Geri