Çoklu prize elektrikli süpürge takınca monitör anlık olarak gidiyor

OsmanK

80+
Reaksiyon skoru
24
Bilgisayarın psu güç kablosu ve monitörün adaptör kablosu üçlü prize takılı bu prize elektrikli süpürge takınca veya çıkarınca fiş prize temas ettiği gibi monitör aniden 2 3 saniyeliğine kararıp düzeliyor ayrıca üçlü prizin takılı olduğu prizin yanındaki oda lambalarının düğmelerini açıp kapayıncada aynı durum oluyor , uzatma kablosuyla farklı odadaki prize taktım farklı çoklu priz kullandım yine aynı acaba sıkıntı neyden kaynaklı ?

Kullandığım üçlü prizde sıkıntı olduğunu pek sanmıyorum markası viko ve topraklaması var , bu linkdekini alsam sorun çözülürmü ?
Önemli olan akım koruma prizi olması gönderdiğim linkteki üçlü prizde bu var sizin şuan kullandığınızda varmı ?

Önemli olan akım koruma prizi olması gönderdiğim linkteki üçlü prizde bu var sizin şuan kullandığınızda varmı ?
Akım koruması yok sadrce topraklaması var

Anladım hocam benim açımdan akım koruması olan prizi alın sorun çözülecektir diye umuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu konuyu kontrolkalemi diye bir elektrik formu var orada açın birde bu konuyu sizden ricam

Anladım hocam benim açımdan akım koruması olan prizi alın sorun çözülecektir diye umuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu konuyu kontrolkalemi diye bir elektrik formu var orada açın birde bu konuyu sizden ricam
Anladım hocam teşekkür ederim olmadı elektrikçi çağırırım

Geri