Videoda 23 izlenme var, hadi geçti geçti 200 izlenme oldu diyelim konu ilerler ise. 200 izlenme ne la? Allah aşkına şu kafa yapısındaki kişiler hiç yorum atmasın kimse birbirini yormasın daha iyi.
Videoyu çok beğendim kardeşim eline emeğine sağlık <3
Şahsen ben izlenmesini isterim o kadar emek var videoda empati kur bir video için emek veriyorsun o videon izleniyor ne kadar mutlu olursun demi veya izlenmiyor kötü durum yani.
burası sadece teknoloji formu değil boş vvakite çeirmek için sohbet etmek için kurulmuş bir forum forumda yeni olduğunda belli allah aileni yardım etsin ne diyeyim
burası sadece teknoloji formu değil boş vvakite çeirmek için sohbet etmek için kurulmuş bir forum forumda yeni olduğunda belli allah aileni yardım etsin ne diyeyim
Gereksiz agresif tavırlar sergiliyorsun, izlemek istemiyorsan çık başka konuya geç. Editi izleyip izlememek senin elinde ve arkadaş fikir istemiş, eşe dosta yollayın bi izlesinler like atsınlar dememiş. Ego tatmini gibi ağır ithamlarda bulunuyorsan yarası olan gocunur deriz paşam, yoluna...
Şuan piyasada arayıp bulacağın 10 montaj ile aynıdır.
Öne çıkmak istiyorsan kendini diğerlerinden ayıran bir yön bulmalısın.
Ayrıca like fontun kötüydü hiç uymamış dafont sitesinden bedava güzel font bulabilirsin.
Yani diyecek söz yok kötü değil ama sıradan bunu demeye çalışıyordum.
Reklam yap diyen arkadaşa cevap vermemeni öneririm
DAForum bütün sitelerin reklamını yapıyor şakaya gelmez
Gereksiz agresif tavırlar sergiliyorsun, izlemek istemiyorsan çık başka konuya geç. Editi izleyip izlememek senin elinde ve arkadaş fikir istemiş, eşe dosta yollayın bi izlesinler like atsınlar dememiş. Ego tatmini gibi ağır ithamlarda bulunuyorsan yarası olan gocunur deriz paşam, yoluna...
Videoda 23 izlenme var, hadi geçti geçti 200 izlenme oldu diyelim konu ilerler ise. 200 izlenme ne la? Allah aşkına şu kafa yapısındaki kişiler hiç yorum atmasın kimse birbirini yormasın daha iyi.
Videoyu çok beğendim kardeşim eline emeğine sağlık <3
Eyvallah kankam sağolasın. Bu arada reklam amaclı olsa allaha sukur gelirim iyi reklam verir gene izlenme cekerim. Ki yapmayı da planlıyorum. Yorumlara video içeriği ile ilgili genellikle yorum atılmadığından gözden kaçan eksiklerimi burada görüyorum.
Şahsen ben izlenmesini isterim o kadar emek var videoda empati kur bir video için emek veriyorsun o videon izleniyor ne kadar mutlu olursun demi veya izlenmiyor kötü durum yani.
Ek olarak burada 1 hafta oynanıp en iyi klipler çıkarıldı. 2 günde edit süresi var. Amacım reklam olsa haksız bile sayılmam. Arkadaşın yaşına verelim olsun
Şuan piyasada arayıp bulacağın 10 montaj ile aynıdır.
Öne çıkmak istiyorsan kendini diğerlerinden ayıran bir yön bulmalısın.
Ayrıca like fontun kötüydü hiç uymamış dafont sitesinden bedava güzel font bulabilirsin.
Yani diyecek söz yok kötü değil ama sıradan bunu demeye çalışıyordum.
Reklam yap diyen arkadaşa cevap vermemeni öneririm
DAForum bütün sitelerin reklamını yapıyor şakaya gelmez
Aslında sub fontu konusunda haklısın. Pek zamanım olmadığı için onun üzerinde duramadım. Çalıştığım için de yetişmesinden dolayı son kısmı bir tık aceleye geldi. Orası benim de içime sinmemişti zaten. Genellikle son 7 sn(bitiş ekranını) baz almışsınız. Onun haricinde ki düşünceleriniz nedir?
“Öne çıkmak istiyorsan kendini diğerlerinden ayıran bir yön bulmalısın.” Bunu biraz daha açar mısın ?
Aslında sub fontu konusunda haklısın. Pek zamanım olmadığı için onun üzerinde duramadım. Çalıştığım için de yetişmesinden dolayı son kısmı bir tık aceleye geldi. Orası benim de içime sinmemişti zaten. Genellikle son 7 sn(bitiş ekranını) baz almışsınız. Onun haricinde ki düşünceleriniz nedir?
“Öne çıkmak istiyorsan kendini diğerlerinden ayıran bir yön bulmalısın.” Bunu biraz daha açar mısın ?
Dediğim gibi videoda ben olsam değiştireceğim dediğim toplasan 2-3 yer vardır biri ejder ile noscope attığın vuruşta ya ejderin reload sesini kapatırdım yada o yan dönüp şarjörü aldığı yeri koyardım.
Like yazısını kendin fark etmişsin birde ben like yazısını bir sonraki bucky ile uçtuğun klibe koyardım daha fazla adam var daha merak uyandırıyor.
Kendini diğerlerinden ayıran bir yön dediğimde daha önce ya çok az kişinin yaptığı bir efekt geçir bulmalısın bence mask olur vs bir şekilde bu efekti ilk sen yapmalısın ayrıca düzenlilik kesinlikle önemli haftada en az 1 video kesinlikle atmalısın 2 idealdir.
Sadece patlama yerlerini alıp tiktoka shortsa kesinlikle yüklemelisin.