Neler Yeni

COLORFUL ANAKART RAM UYUMU

tahomy123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tahsin uymaz
Bütçe
4000
Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS V14 AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart aldım dün Ryzen 5 7500f işlemcim var ram alacağım aklımda " Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 " Var ama anakartın support listibde bu Rami göremedim uyumlu çalışır mı neye dikkat etmeliyim? 4000tl bandında öneriye de açığım.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,172
İsim
Emir
Anakartın ddr5 ramde ddr5 tabii ki uyumlu.Bu desteklediği rami göremedim falan muhabbetine gerek yok.Ddr5 ise destekliyor

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Qvl listeyi boşuna hazırlıyorlar. Söyleyelim de tüm markalar kaldırsın.

tahomy123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tahsin uymaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Qvl listeyi boşuna hazırlıyorlar. Söyleyelim de tüm markalar kaldırsın.
Mail atıyorum hocam o zaman kaldırsınlar 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartın ddr5 ramde ddr5 tabii ki uyumlu.Bu desteklediği rami göremedim falan muhabbetine gerek yok.Ddr5 ise destekliyor
Tabi ki uyar da benim asıl öğrenmek istediğim uyumlu çalışıyor mu sıkıntı çikar mı vs.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Mail atıyorum hocam o zaman kaldırsınlar 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi ki uyar da benim asıl öğrenmek istediğim uyumlu çalışıyor mu sıkıntı çikar mı vs.
Senin için yazmadım. Sen doğru düşünce ile soru sormuşsun ve kullanan biri var mı diye merak etmişsin.

QvL list hem marka hem de belirli kullanıcıların geri bildirimleri ile oluşan onaylı bir liste. Listede olmayan bir üründe çalışabilir. Yine olmayan bir ürün Expo profilinde mavi ekran verdirebilir. Ya da yine listede olmayan bir ürün kapasitesi kadar hıza manuel olarak bile çıkmayabilir.

tahomy123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tahsin uymaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin için yazmadım. Sen doğru düşünce ile soru sormuşsun ve kullanan biri var mı diye merak etmişsin.

QvL list hem marka hem de belirli kullanıcıların geri bildirimleri ile oluşan onaylı bir liste. Listede olmayan bir üründe çalışabilir. Yine olmayan bir ürün Expo profilinde mavi ekran verdirebilir. Ya da yine listede olmayan bir ürün kapasitesi kadar hıza manuel olarak bile çıkmayabilir.
Anladım hocam teşekkür ederim, sizce bunu alayım mı çünkü listedeki ramler hem daha düşük frekans hem de çok daha pahalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,769
Üyeler
165,587
Son üye
sağtık1
Top Bottom