Neler Yeni

Colorful b650 mi masi pro b650 mi

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kağan
anakartlar bunlar
colorful bi 300 tl daha ucuz ama farkları neler hangisi daha mantıklı açıklarsanız sevinirim.

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Colorfulda 2 tane Gen 5 Ssd slotu mevcut ve Faz sayisi msidan fazla ben kesinlikle colorful onerirdim

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Colorfulda 2 tane Gen 5 Ssd slotu mevcut ve Faz sayisi msidan fazla ben kesinlikle colorful onerirdim
peki yazılım tarafında fark edebileceğim değişikler olurmu.benim önyargı olaraktan msi daha iyidir diye bi algım var çünkü.

M3MOAP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mehmet Talha
peki yazılım tarafında fark edebileceğim değişikler olurmu.benim önyargı olaraktan msi daha iyidir diye bi algım var çünkü.
colorful kullanıcısı olarak şunu söyliyeyim benim kartım am4 ve 2022 de son güncellemesini aldı. Yani soket ömrünü tamamladığında desteği kestiler bildiğiniz. Am5 bitene kadar yazılım desteği sunacağını düşünüyorum şahsen onun dışında bios am5 te farklı bende pbo vs yok b650 modelin biosu bu konuda daha geniş pbo ayarı vs var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama genede anakart konusunda msi asus gigabyte ve asrock köklü firmalara yönelmek lazım benim gibi yazılımdan mahrum bırakacak ileriki senelerde. Donanım olarak kesinlikle üzmez diyebiliriz donanımı kaliteli ama yazılımda am4 de sınıfta kaldılar 5800x3d den sonra çıkan işlemcilere destek yok son çıkan güvenlik güncellemeleri yok 5700x3d 5600x3d ve yeni çıkacak olan 5600t ve 5600xt olmasi lazimdi onlardan alipta takamiyacagim

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
colorful kullanıcısı olarak şunu söyliyeyim benim kartım am4 ve 2022 de son güncellemesini aldı. Yani soket ömrünü tamamladığında desteği kestiler bildiğiniz. Am5 bitene kadar yazılım desteği sunacağını düşünüyorum şahsen onun dışında bios am5 te farklı bende pbo vs yok b650 modelin biosu bu konuda daha geniş pbo ayarı vs var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama genede anakart konusunda msi asus gigabyte ve asrock köklü firmalara yönelmek lazım benim gibi yazılımdan mahrum bırakacak ileriki senelerde
Tesekkur ederim

Top Bottom