dlep
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 213
- Konu Sahibi Konu Sahibi
1003 benim şimdi update yapıcamKendi Çin sitesinde böyle , sizin sürümünüz kaç?
Alıntıyı görüntüle
1003 benim şimdi update yapıcamKendi Çin sitesinde böyle , sizin sürümünüz kaç?
Alıntıyı görüntüle
ne?Türkçe yapabiliyon
1003 benim şimdi update yapıcam
Benim taktığim Çin sitesini türkce yapıyone?
arkadaşa yardımcı olmak için yazdım zaten biosu bulamıyorsa colorfulun çin ve ingilizcesi var , çin versionunda bulabiliyor .
Bakne?
arkadaşa yardımcı olmak için yazdım zaten biosu bulamıyorsa colorfulun çin ve ingilizcesi var , çin versionunda bulabiliyor .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
七彩虹官网-产品-BATTLE-AX B650M-PLUS WIFI V15
七彩虹禹贡科技主打技术、创新与服务的理念,创立二十一年来,成功地由计算机零组件代理蜕变成为拥有自主研发、自主生产、自主品牌、自主销售为一体的完整产业链企业。www.colorful.cn
linki bu ,
Bende v14 var , sadece bios güncellerken siyah ekranda kaldı , bios sıfırladım devam ettim
Anakart fiyatına göre on numara , kimseyi dinleme colorful alınmaz diye kullanmadıkları şeye laf ederler.
birazmı ? x570 anakartta OC settings açılmıyor sadece voltaj ve frekans ayarı yapabiliyorum pbo gibi olayları 1012 sürümü ile getirdiler ama kullanamıyorum. b450m-k m2 anakart 2023 sonunda çıkarttılar 0 bios güncellemesi b350 ve x370 anakartlarıda aynı şekilde am4 kanadında sadece gaming frozen serisine destek sunuyorlar o da destek denmez colorful anakartları yazılım olarak alınmaması gereken anakartlardanevet biraz ihmal ediyorlar
ben kullanıyorumda laf ediyorum alınmaz.ne?
七彩虹官网-产品-BATTLE-AX B650M-PLUS WIFI V15
七彩虹禹贡科技主打技术、创新与服务的理念,创立二十一年来,成功地由计算机零组件代理蜕变成为拥有自主研发、自主生产、自主品牌、自主销售为一体的完整产业链企业。www.colorful.cn
linki bu ,
Bende v14 var , sadece bios güncellerken siyah ekranda kaldı , bios sıfırladım devam ettim
Anakart fiyatına göre on numara , kimseyi dinleme colorful alınmaz diye kullanmadıkları şeye laf ederler.
AM5 platformunda sorunsuz kullanıyorum , güncellemeler sık sık geliyor . AM4 tarafını bilemiyorum .birazmı ? x570 anakartta OC settings açılmıyor sadece voltaj ve frekans ayarı yapabiliyorum pbo gibi olayları 1012 sürümü ile getirdiler ama kullanamıyorum. b450m-k m2 anakart 2023 sonunda çıkarttılar 0 bios güncellemesi b350 ve x370 anakartlarıda aynı şekilde am4 kanadında sadece gaming frozen serisine destek sunuyorlar o da destek denmez colorful anakartları yazılım olarak alınmaması gereken anakartlardan
ben kullanıyorumda laf ediyorum alınmaz.