Çözüldü✓ Colorful B650M-Plus V15 WİFİ BİOS

Türkçe yapabiliyon
ne?
arkadaşa yardımcı olmak için yazdım zaten biosu bulamıyorsa colorfulun çin ve ingilizcesi var , çin versionunda bulabiliyor .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1003 benim şimdi update yapıcam

linki bu ,
Bende v14 var , sadece bios güncellerken siyah ekranda kaldı , bios sıfırladım devam ettim
Anakart fiyatına göre on numara , kimseyi dinleme colorful alınmaz diye kullanmadıkları şeye laf ederler.

ne?
arkadaşa yardımcı olmak için yazdım zaten biosu bulamıyorsa colorfulun çin ve ingilizcesi var , çin versionunda bulabiliyor .
Benim taktığim Çin sitesini türkce yapıyo

ne?

linki bu ,
Bende v14 var , sadece bios güncellerken siyah ekranda kaldı , bios sıfırladım devam ettim
Anakart fiyatına göre on numara , kimseyi dinleme colorful alınmaz diye kullanmadıkları şeye laf ederler.
Bak

Ekler

• Screenshot_2025-03-23-21-35-52-927_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-03-23-21-35-52-927_com.android.chrome.jpg
    451.2 KB · Hit: 59
evet biraz ihmal ediyorlar
birazmı ? x570 anakartta OC settings açılmıyor sadece voltaj ve frekans ayarı yapabiliyorum pbo gibi olayları 1012 sürümü ile getirdiler ama kullanamıyorum. b450m-k m2 anakart 2023 sonunda çıkarttılar 0 bios güncellemesi b350 ve x370 anakartlarıda aynı şekilde am4 kanadında sadece gaming frozen serisine destek sunuyorlar o da destek denmez colorful anakartları yazılım olarak alınmaması gereken anakartlardan

ne?

linki bu ,
ben kullanıyorumda laf ediyorum alınmaz.

birazmı ? x570 anakartta OC settings açılmıyor sadece voltaj ve frekans ayarı yapabiliyorum pbo gibi olayları 1012 sürümü ile getirdiler ama kullanamıyorum. b450m-k m2 anakart 2023 sonunda çıkarttılar 0 bios güncellemesi b350 ve x370 anakartlarıda aynı şekilde am4 kanadında sadece gaming frozen serisine destek sunuyorlar o da destek denmez colorful anakartları yazılım olarak alınmaması gereken anakartlardan

ben kullanıyorumda laf ediyorum alınmaz.
AM5 platformunda sorunsuz kullanıyorum , güncellemeler sık sık geliyor . AM4 tarafını bilemiyorum .

colorful b650m v15 kullanıyorum AM5 alıcaksan harika çalışıyor korkma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,440
Üyeler
187,192
Son üye
alican.akyar
Geri