Genelde ilk iki ışıkta kalırdı ( CPU ve DRAM) . Clear cmos ve bios pili işe yaramıyorsa başka bir sorun . 4. ışık tarafı boot oluyor . Anakart boot olmuyor . Yapamazsanız isterseniz servise gönderin anakartı.
Genelde ilk iki ışıkta kalırdı ( CPU ve DRAM) . Clear cmos ve bios pili işe yaramıyorsa başka bir sorun . 4. ışık tarafı boot oluyor . Anakart boot olmuyor . Yapamazsanız isterseniz servise gönderin anakartı.
Bios pilini çıkarıp denemişsiniz galiba onu diycektim. Ramleri 2 ve 4 de takın. Ramler expo ise açılır. İşlemci nedir model? Daha sonra çıkmış bir işlemci ise biosu flashback tuşu ile doğru bir şekilde update edildimi? Her şey doğru yapıldıysa, ramler de bozuk falan deilse belki anakart arızalıdır şansa.Ben de yeni satın aldım ama ekran gelmiyor. Ne biosa girebiliyorum ne de boot menuye. Alttaki ledlerden en soldaki kırmızı yanıyor. Ram slotları ile ilgili mi acaba dedik 2 ve 4. slota taktık ramleri de.
Ramler çok garip bi şekilde 3vs4e taktığımda girebildim. Biraz geç yazıyorum görmemiştim. Bana da çok garip geldi çünkü kitapçığında da 2vs4 kullanın yazıyordu. Ama sorun çözüldü. Biosu da güncelledim. Windowsu da kurdum.Bios pilini çıkarıp denemişsiniz galiba onu diycektim. Ramleri 2 ve 4 de takın. Ramler expo ise açılır. İşlemci nedir model? Daha sonra çıkmış bir işlemci ise biosu flashback tuşu ile doğru bir şekilde update edildimi? Her şey doğru yapıldıysa, ramler de bozuk falan deilse belki anakart arızalıdır şansa.
Ek olarak test etmek amaçlı diğer slotlara da ram taktım ve okuyor ramleri de. Çok garip geldi bize de.Ramler çok garip bi şekilde 3vs4e taktığımda girebildim. Biraz geç yazıyorum görmemiştim. Bana da çok garip geldi çünkü kitapçığında da 2vs4 kullanın yazıyordu. Ama sorun çözüldü. Biosu da güncelledim. Windowsu da kurdum.
Ustam kullanıyormusunuz halla almayı düşünüyorum ama 7600x ile kullanıcam yeterli mi yoksa msi b650m-p veya asus b650m-k modellerine mi bakmalıyımRamler çok garip bi şekilde 3vs4e taktığımda girebildim. Biraz geç yazıyorum görmemiştim. Bana da çok garip geldi çünkü kitapçığında da 2vs4 kullanın yazıyordu. Ama sorun çözüldü. Biosu da güncelledim. Windowsu da kurdum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek olarak test etmek amaçlı diğer slotlara da ram taktım ve okuyor ramleri de. Çok garip geldi bize de.