öyle fakat sıkıntı anakart değil bios durumuAlınır güzel anakart. Bu özellikteki anakartı bu paraya alamazsınız.
öyle fakat sıkıntı anakart değil bios durumuAlınır güzel anakart. Bu özellikteki anakartı bu paraya alamazsınız.
Ben de alayım mı Hacım?Alınır güzel anakart. Bu özellikteki anakartı bu paraya alamazsınız.
Colorful markasına gönül rahatlığıyla güvenebilirsin hocam. Sektörün eski liderlerinden biridir kendisi.Başlıktaki anakart nasıldır? V14 wifi olmayan versiyonunu kullanan ve konusunu açanlar var
ama bu kartla alakalı hiç bilgi yok. Daha önce sormuştum ama bilen çıkmadı. Aktif olarak kullanan varsa biosu çince midir, güncelleme alıyor mu, vb. bilgi verebilir mi?
Bu kart dışında asus b650m-k ya da başka anakart tavsiyesi varsa önerilere açığım
![]()
COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15 DDR5 7600Mh mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Burada daha önce sormuştum, konuyla alakalı bilgisi olan varsa detay için bakıp cevaplarsa sevinirim:
Yardım - Anakart konusunda yardım
Arkadaşlar bu iki colorful marka anakart konusunda yardım istiyorum. Colorful markasının V14 model olan anakartını bir çok konuda öneren olmuş zaten ancak v15 wifi isimli aynı markanın başka bir anakartına daha rastladım. Aralarında çok az bir fiyat farkı olmasına rağmen v15 olanda wifi özelliği...forum.donanimarsivi.com
X870E ICE AORUS ALDIN YA SEN!!! bokunu çıkarmayalım lütfenn...Bu fiyat bandında besleme olarak en iyisi düşünmeden alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de alayım mı Hacım?
Bios u da gayet iyi ufak tasarımı farklı bu kadar.öyle fakat sıkıntı anakart değil bios durumu
Hacım ben baktım bu kötü diyorlar !!!!X870E ICE AORUS ALDIN YA SEN!!! bokunu çıkarmayalım lütfenn...
hocam çok mu cahilim bilmiyorum ama anakartın herhangi bi sitesi yok bios update nasıl yapacağızX870E ICE AORUS ALDIN YA SEN!!! bokunu çıkarmayalım lütfenn...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bios u da gayet iyi ufak tasarımı farklı bu kadar.
Bana hediye et o zaman AORUS kötüyseHacım ben baktım bu kötü diyorlar !!!!
düşer yakında colurfulun siteye çinli siteler yavaş ilerliyor.hocam çok mu cahilim bilmiyorum ama anakartın herhangi bi sitesi yok bios update nasıl yapacağız
www.colorful.cn sitesinde var hocam modeli yazınca çıkar karşınıza ama site şu an Çince. İngilizce siteye daha eklenmemiş o sitede şu en.colorful.cnhocam çok mu cahilim bilmiyorum ama anakartın herhangi bi sitesi yok bios update nasıl yapacağız
Hocam peki v14 wifisi olmayan versiyon stok gelince almak mı mantıklı zira 15 faz varmış onda, yoksa wifi olan v15 versiyonunu mu almak gerek ki bunda da 13 faz varmış. Fiyat olarak da neredeyse aynı fiyat bandındalar. O yüzden v14 bekleyip ayrıca wifi kartı satın alıp takmak mı mantıklı yoksa direkt v15 mi alınmalıColorful markasına gönül rahatlığıyla güvenebilirsin hocam. Sektörün eski liderlerinden biridir kendisi.
Türkiye pazarında aktif olmaması nedeniyle alt grup markalardan biri zannediliyor ancak durum globalde çok farklı.
Hacım soğutucu yok zaten anakartla bakışıyorum deşme yaramıBana hediye et o zaman AORUS kötüyse![]()
7500F takar OC yaparım üfff 6GHz![]()
Bnde imzada olan v14 wifi olmayan model var çoğu şey aynı v15le wifi hariç . Ben memnunum video seyrettimde bnde farklı diller gördüm . Ben kullanmaya başladım da ingilizceydi yani sorun yok sanırsam biostan değişebiliyor da farklı dillere.Arkadaşlar hiç mi alan ve aktif kullanan yok acaba v15 wifiyi? Eğer varsa bios ekranı dili nedir, güncelleme alıyor mu, karttan memnun mu yazar mısınız
Bunu bulduk hocam çin olunca çekindik. V14 mü v15 mi diyosun hangisi alınır? (V14: 15 fazlı wifisi yok) (v15: 13 fazlı wifisi var) başka ne farkları var bilemiyorumAlin size ankart sitesi
七彩虹官网-产品-BATTLE-AX B650M-PLUS WIFI V15
七彩虹禹贡科技主打技术、创新与服务的理念,创立二十一年来,成功地由计算机零组件代理蜕变成为拥有自主研发、自主生产、自主品牌、自主销售为一体的完整产业链企业。www.colorful.cn