Neler Yeni

Yardım Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15 Anakart nasıldır?

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
TAHA KOÇAK
Bu fiyat bandında besleme olarak en iyisi düşünmeden alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır güzel anakart. Bu özellikteki anakartı bu paraya alamazsınız.
Ben de alayım mı Hacım?

omnes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Yıldız
Başlıktaki anakart nasıldır? V14 wifi olmayan versiyonunu kullanan ve konusunu açanlar var
ama bu kartla alakalı hiç bilgi yok. Daha önce sormuştum ama bilen çıkmadı. Aktif olarak kullanan varsa biosu çince midir, güncelleme alıyor mu, vb. bilgi verebilir mi?
Bu kart dışında asus b650m-k ya da başka anakart tavsiyesi varsa önerilere açığım

Burada daha önce sormuştum, konuyla alakalı bilgisi olan varsa detay için bakıp cevaplarsa sevinirim:

Colorful markasına gönül rahatlığıyla güvenebilirsin hocam. Sektörün eski liderlerinden biridir kendisi.
Türkiye pazarında aktif olmaması nedeniyle alt grup markalardan biri zannediliyor ancak durum globalde çok farklı.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,008
İsim
Hacı
Bu fiyat bandında besleme olarak en iyisi düşünmeden alabilirsiniz.

Ben de alayım mı Hacım?
X870E ICE AORUS ALDIN YA SEN!!! bokunu çıkarmayalım lütfenn...

öyle fakat sıkıntı anakart değil bios durumu
Bios u da gayet iyi ufak tasarımı farklı bu kadar.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
TAHA KOÇAK

callsaul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir Topçu
X870E ICE AORUS ALDIN YA SEN!!! bokunu çıkarmayalım lütfenn...

Bios u da gayet iyi ufak tasarımı farklı bu kadar.
hocam çok mu cahilim bilmiyorum ama anakartın herhangi bi sitesi yok bios update nasıl yapacağız

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,008
İsim
Hacı

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Mehmet Ali ARICAN
hocam çok mu cahilim bilmiyorum ama anakartın herhangi bi sitesi yok bios update nasıl yapacağız
www.colorful.cn sitesinde var hocam modeli yazınca çıkar karşınıza ama site şu an Çince. İngilizce siteye daha eklenmemiş o sitede şu en.colorful.cn

Bu anakart donanım olarak gayet iyi Bios olarak da ben bi sorun yaşamadım gayet akıcı ve güzel.

ttdrp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
alp
Colorful markasına gönül rahatlığıyla güvenebilirsin hocam. Sektörün eski liderlerinden biridir kendisi.
Türkiye pazarında aktif olmaması nedeniyle alt grup markalardan biri zannediliyor ancak durum globalde çok farklı.
Hocam peki v14 wifisi olmayan versiyon stok gelince almak mı mantıklı zira 15 faz varmış onda, yoksa wifi olan v15 versiyonunu mu almak gerek ki bunda da 13 faz varmış. Fiyat olarak da neredeyse aynı fiyat bandındalar. O yüzden v14 bekleyip ayrıca wifi kartı satın alıp takmak mı mantıklı yoksa direkt v15 mi alınmalı

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
TAHA KOÇAK

Captain Barbossa

80+ Bronze
Arkadaşlar hiç mi alan ve aktif kullanan yok acaba v15 wifiyi? Eğer varsa bios ekranı dili nedir, güncelleme alıyor mu, karttan memnun mu yazar mısınız
Bnde imzada olan v14 wifi olmayan model var çoğu şey aynı v15le wifi hariç . Ben memnunum video seyrettimde bnde farklı diller gördüm . Ben kullanmaya başladım da ingilizceydi yani sorun yok sanırsam biostan değişebiliyor da farklı dillere.

Bios update yaparken sıkntı yaşamadım biostaki menüden yaptım. Fakat yüzdelik dilimlerde bazı sayılarda biraz bekliyor okuma yapar gibi sabırlı olmak lazım hemen takıldı diye reset atmayın. Öyle sıkntı olur.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,008
İsim
Hacı
Alin size ankart sitesi 🤣

ttdrp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
alp
Alin size ankart sitesi 🤣
Bunu bulduk hocam çin olunca çekindik. V14 mü v15 mi diyosun hangisi alınır? (V14: 15 fazlı wifisi yok) (v15: 13 fazlı wifisi var) başka ne farkları var bilemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,129
Üyeler
167,790
Son üye
lillil
Top Bottom