COLORFUL BATTLE AX B650M-WHITE WIFI V15 yardımcı olurmusunuz

sulo190

80+
Reaksiyon skoru
0
COLORFUL BATTLE AX B650M-WHITE WIFI V15 ryzen 7 7800x3d ve radeon 9060 xt 16 gb besleyebilir mi?

Besler ancak BIOS tarafında çok sıkıntılı bir model. Hiç bulaşmayın.

Bu iki ürünü tavsiye ederim bu fiyat aralığında.

Besler ancak BIOS tarafında çok sıkıntılı bir model. Hiç bulaşmayın.

Bu iki ürünü tavsiye ederim bu fiyat aralığında.

bios tarafında sıkıntılı derken kastınız nedir aynı anakartı kullanıyorum ve memnunum açıkcası

bios tarafında sıkıntılı derken kastınız nedir aynı anakartı kullanıyorum ve memnunum açıkcası
Bende bir düşüğünü , arkadaşım da aynı modeli kullanıyor hiç bir sıkıntı yok , bu fiyata alınabilecek en dolu anakart

Tek yada 4 ram slotu da birden kullanıldığında bellek hızlarının kendi kendine sıfırlanması, her açılışta elle yeniden artırılması gerektiği, BIOS güncellenmediği taktirde PC'de kilitlenme, mavi ekran sorunları ile çokça şikayet var. Paylaştığım modeller 1k yukarıda sadece ve ATX, yazılım olarak daha olgun, daha güçlü ve özellikli kartlar. Bin lira için bu riske değmez.

Tek yada 4 ram slotu da birden kullanıldığında bellek hızlarının kendi kendine sıfırlanması, her açılışta elle yeniden artırılması gerektiği, BIOS güncellenmediği taktirde PC'de kilitlenme, mavi ekran sorunları ile çokça şikayet var. Paylaştığım modeller 1k yukarıda sadece ve ATX, yazılım olarak daha olgun, daha güçlü ve özellikli kartlar. Bin lira için bu riske değmez.
anladım hocam çift slot kullanıyorum ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,365
Üyeler
183,105
Son üye
Ardcnshn
Geri