bios tarafında sıkıntılı derken kastınız nedir aynı anakartı kullanıyorum ve memnunum açıkcasıBesler ancak BIOS tarafında çok sıkıntılı bir model. Hiç bulaşmayın.
Bu iki ürünü tavsiye ederim bu fiyat aralığında.
![]()
MSI Pro B650-S WIFI AMD B650 7200 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
MSI Pro B650-S WIFI AMD B650 7200 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
GIGABYTE B650 EAGLE AX, 4xDDR5, 3xM.2, DP, HDMI, VGA, Type-C, Wi-Fi 6E, Bluetooth v5.3, AMD Ryzen 7000 Serisi, AM5 Soket Anakart
GIGABYTE B650 EAGLE AX, 4xDDR5, 3xM.2, DP, HDMI, VGA, Type-C, Wi-Fi 6E, Bluetooth v5.3, AMD Ryzen 7000 Serisi, AM5 Soket Anakartwww.bizdehesapli.com
Bende bir düşüğünü , arkadaşım da aynı modeli kullanıyor hiç bir sıkıntı yok , bu fiyata alınabilecek en dolu anakartbios tarafında sıkıntılı derken kastınız nedir aynı anakartı kullanıyorum ve memnunum açıkcası
bios tarafında sıkıntılı derken kastınız nedir aynı anakartı kullanıyorum ve memnunum açıkcası
anladım hocam çift slot kullanıyorum ben.Tek yada 4 ram slotu da birden kullanıldığında bellek hızlarının kendi kendine sıfırlanması, her açılışta elle yeniden artırılması gerektiği, BIOS güncellenmediği taktirde PC'de kilitlenme, mavi ekran sorunları ile çokça şikayet var. Paylaştığım modeller 1k yukarıda sadece ve ATX, yazılım olarak daha olgun, daha güçlü ve özellikli kartlar. Bin lira için bu riske değmez.