Kallavi markalardan biridir.Colorful Marka ekran kartı kullanıp herhangi bir yazılım sorunu v.s yaşayan varmı? iyi midir? ekran kartı markası yazılımı v.s
yazılım filan iyi midir ?Kallavi markalardan biridir.
Yazılımla alakalı hiç konu açana denk gelmedim forumda. Sorun yaşayacağını sanmam. Incehesap gaming gecesinde Colorful un Vulcan modelini dual kart fiyatına satıyorlar baya iyi takip etmeni öneririm. Vulcan = Asus Rogyazılım filan iyi midir ?
zaten vulkan alıcam beyaz versiyonu çıkmış vulkanın baya güzel onu düşünüyorum normalde astral alacaktım arada çok fark oluyor ondan bu vulkan daha mantıklı geldiYazılımla alakalı hiç konu açana denk gelmedim forumda. Sorun yaşayacağını sanmam. Incehesap gaming gecesinde Colorful un Vulcan modelini dual kart fiyatına satıyorlar baya iyi takip etmeni öneririm. Vulcan = Asus Rog
Vulkan mükemmel bir model hocam gönül rahatlığıyla alabilirsiniz Türkiye pazarında bilinmemesi markayı kötü yapmaz giriş modelleri bile çoğu markanın üst modeli düzeyinde ekran kartlarında en azından 50xx serisi için. Yazılım konusuna gelirsek alacağınız ürün ekran kartı olduğu için önemli değil nvidia tek muhattap.zaten vulkan alıcam beyaz versiyonu çıkmış vulkanın baya güzel onu düşünüyorum normalde astral alacaktım arada çok fark oluyor ondan bu vulkan daha mantıklı geldi
astralle nerdeyse aynı sayılır baktım testlere filanVulkan mükemmel bir model hocam gönül rahatlığıyla alabilirsiniz Türkiye pazarında bilinmemesi markayı kötü yapmaz giriş modelleri bile çoğu markanın üst modeli düzeyinde ekran kartlarında en azından 50xx serisi için. Yazılım konusuna gelirsek alacağınız ürün ekran kartı olduğu için önemli değil nvidia tek muhattap.
Modeller arasında genelde max %2-5 fark oluyor zaten o da soğutma ve oc farkından kaynaklanıyor genelde vulkan gerçekten güzel bir model dijital ekranda tatlı bir dokunuş.astralle nerdeyse aynı sayılır baktım testlere filan
aynenModeller arasında genelde max %2-5 fark oluyor zaten o da soğutma ve oc farkından kaynaklanıyor genelde vulkan gerçekten güzel bir model dijital ekranda tatlı bir dokunuş.
vulkan hocamModel önemli.
Hangi gpu hocam linkleyin bi zahmet bakayım.aynen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
vulkan hocam