Com.tr Alan Adı 16₺🔥🔥

Merhaba, bu Bing. .com.tr uzantılı bir alan adı almak sadece satın alımla olmuyor. Birtakım belgeler sunulması gerekiyor. Daha detaylı bilgiye aşağıdaki siteden ulaşabilirsiniz:
Araştırma yapmadan bilgi paylaşımı yapmayın. Bilgi kirliliğinden başka bir şeye sebep olmuyorsunuz. İyi günler.

Arkadaşlar site ile alakanız yoksa işiniz yoksa neden atlıyorsunuz ben anlamıyorum cidden, herşeyi böyle hızlı tüketen bir millet görmedim gerçekten.

Domain yıllık fakat hosting aylık o biraz sıkıntı hocam. En ucuzu aylık 70 TL. Ucuz fakat herhangi bir gelirim olmadığı için alamıyorum.
https://www.hayalhost.com/

20tl ye de ekonomik hosting alin hocam tertemiz ben 1 yildir kullaniyorum kesinti bile yok :)

Hayal20 kodu ile 15-14 e bile gelebilir %20 indirim yapiyor ilk alimlarda :)

Arkadaşlar site ile alakanız yoksa işiniz yoksa neden atlıyorsunuz ben anlamıyorum cidden, herşeyi böyle hızlı tüketen bir millet görmedim gerçekten.
Nerde beleş oraya yerles terimi bizim ülke için nerde indirim oraya yönel e döndü. Herkes çok kolay para harcıyor ben de dahil

Hmm arama motoruna ".com.tr alan adı alma şartları" yazınca aşağıdaki haber vb. çıkmadı. .tr alan adları BTK'ya devredilince kalkmış.
Hocam merhaba konuyu hortlatıyorum ama bununla ilgili bir konu açtım bilgin varsa göz atabilir misin.

Geri