Neler Yeni

comnet başta pişman oldum fakat şuanlık sorun yok

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Daha önce türknet needspeed kullandım 8 aydır com net kullanıyorum aralarında bir fark yok fazladan para vermeye gerek yok her kullanıcı aynı olacak diye bir durum hat değerlerine göre değişir
Bu tarz firmalarda sorun kişinin sorun yaşayıp yaşamaması değil ki. Sorun yaşama durumunda aldıkları tavır, olmayan satış sonrası destekleri. Birkaç tane ergen mi toplanıp kuruyor bu firmaları bilmiyorum hepsi bir trip içinde.

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
evet arkadaşlar bugün comnete geçtim ilk geçtiğimde hat derğerlerim diğer iss e göre download 20 mbps düştü ve 60 mbps hat değeri görünüyordu ve aldığım hız 40 mbps idi
müşteri hizmetlerini aradım ve hızım diğer iss e göre düştü port değişikliği mi oldu dediğimde bana binadaki kablolamanın sıkıntılı olduğunu yenilememi söyledi
bende diğer iss te 65 mbps alıyordum dediğimde bu mümkün değil diyerek binadaki kablolamamın kötü olduğunu değiştirmemin gerektiğini söyledi
aradan 1 saat geçtikten sonra hat değerlerim 60 tan 50 ye düştü ve modeme gelen hız 40 tan 24 e düştü
ve bundan sonraki müşteri hizmetleri konuşmamı aşağıya bırakıyorumAlıntıyı görüntüle
forumdaki bir fanboyun tavsiyesi ile geçerseniz böyle olur(hoxic hocam suç sizde değil comnette ve fanboydadır umarım sorununuzu yakın zamanda çözebilirsiniz)

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Anon
evet arkadaşlar bugün comnete geçtim ilk geçtiğimde hat derğerlerim diğer iss e göre download 20 mbps düştü ve 60 mbps hat değeri görünüyordu ve aldığım hız 40 mbps idi
müşteri hizmetlerini aradım ve hızım diğer iss e göre düştü port değişikliği mi oldu dediğimde bana binadaki kablolamanın sıkıntılı olduğunu yenilememi söyledi
bende diğer iss te 65 mbps alıyordum dediğimde bu mümkün değil diyerek binadaki kablolamamın kötü olduğunu değiştirmemin gerektiğini söyledi
aradan 1 saat geçtikten sonra hat değerlerim 60 tan 50 ye düştü ve modeme gelen hız 40 tan 24 e düştü
ve bundan sonraki müşteri hizmetleri konuşmamı aşağıya bırakıyorumAlıntıyı görüntüle
Bu nasıl müşteri temsilcisi şikayetvar da konu açmanı öneririm

Shaco

80+ Bronze
ISS değiştireyim dedim 50 tane şikayet konusu açıldı bu firma ile ilgili. Para iadesi falan yapıyorlar mı ön ödeme de? Yoksa gitti mi bizim paralar?

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Furkan Enes Kaplan
git gide alan daralıyor iss kalmadı

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
Haklılar aynı konu hakkında niye hattı meşgul ediyorsun adamın önünde hayali bir düğme yok ki basınca herkesin hat değerleri yükselsin

şahin doğan

80+ Platinum
ZORT. 250 TL veririm bu markayı almam.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Millenicom 1
Comnet 2
Bu ikisinden uzak durun diye diye söylüyorum

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Berkecan Ergin
Forumda botları vardı gri caner mi neydi günde elli tane comnet konusu açıp öve öve bitiremeyip bir de profil fotosu yapıyordu.

Bu arada sorun olur ama önemli olan çözüm odaklı olabilmek. Daha önce dediğimgibi evde gıbırnet kullanıyorum bır kere kesildi ama hallettiler. İş yerinde de kablonet kullanıyorum ikiside sorunsuz. Daha önce 2 yıla yakın millenicom kullandım o da sorunsuzdu hiç kesilme olmadı hatta hat değeri 74 göstermesine rağmen 90-95 alıyordum

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Selim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Telegram kanalından aldığım bilgi:
Dün aynı şeyi bir başkası yaşadı. Kablo değiştirince düzeldi. Şanssızlık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Comnet kullanıyorum pingim biraz fazla çjkuyo bazen destek açtım diyo isterseniz modemi değiştirelim tek sorunum o ara sıra ping çıkuyo bu paraya da iss yok ama

Top Bottom