Neler Yeni

Comnet Düşük hız sorunu

daktilin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Kıvanç Demir
Merhaba, birkaç gündür Comnet'te almam gereken hızın çok daha azını alıyorum. Önceden 70 mbps civarında hız alırken şimdi 8-9 mpbs hızlarını geçmiyor internet hızım. Sorun benden mi kaynaklı bilmiyorum. Aşağıya DSL bilgilerini bırakıyorum, anlayan arkadaşlar cevaplar ise sevinirim.

Not: İnternet hızı bir anda böyle oldu.

Ekran görüntüsü 2023-05-07 132107.png

SpeedTest:

etnetalw

80+ Bronze
Merhaba, birkaç gündür Comnet'te almam gereken hızın çok daha azını alıyorum. Önceden 70 mbps civarında hız alırken şimdi 8-9 mpbs hızlarını geçmiyor internet hızım. Sorun benden mi kaynaklı bilmiyorum. Aşağıya DSL bilgilerini bırakıyorum, anlayan arkadaşlar cevaplar ise sevinirim.

Alıntıyı görüntüle
SpeedTest:
Hızınız düşük.

etnetalw

80+ Bronze
Sorunu ne olabilir hocam? ISP kaynaklı mı benden mi kaynaklı?
Hatında sorun göremedim ki? Normal değerler hatta ben daha kotu değerlerle kullandım senelerdir. Firmalık bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
SpeedTest:
Lütfen göknet altyapı sorgulama yaparmısınız.

daktilin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Kıvanç Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hatında sorun göremedim ki? Normal değerler hatta ben daha kotu değerlerle kullandım senelerdir. Firmalık bence.

Lütfen göknet altyapı sorgulama yaparmısınız.
Hocam buyrun;
Ekran görüntüsü 2023-05-07 183913.png

daktilin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Kıvanç Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Vdsl portasın? En kotu 50 download alman lazım.
VDSL porttayım. 70 alıyordum zaten normalde, fakat birkaç gündür ne yazık ki hızı böyle.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

daktilin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Kıvanç Demir
ISS ile görüşün en iyisi
Görüştüm, sizden kaynaklı diyor fakat aynı altyapıda üst katımda olan insanlarda herhangi bir sorun yok. Sorun sadece bende var ne hikmetse. Farklı DSL kablosu ile de denedim sonuç aynı değişmedi. Bakalım TT'ye arıza başvurusu yaptırttım zorla ISS'e. Çözüm ne olacak bilmiyorum.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Görüştüm, sizden kaynaklı diyor fakat aynı altyapıda üst katımda olan insanlarda herhangi bir sorun yok. Sorun sadece bende var ne hikmetse. Farklı DSL kablosu ile de denedim sonuç aynı değişmedi. Bakalım TT'ye arıza başvurusu yaptırttım zorla ISS'e. Çözüm ne olacak bilmiyorum.
Hocam dediğiniz gibi TT ekibi gelip baksın bi' sonra diğer yollara bakarız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,676
Üyeler
164,363
Son üye