Neler Yeni

Yardım ComNet 'Genel Arıza Problemi' Ne Zaman Çözülecek?

Sorxez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sorxez
Yaklaşık 2 aydır ComNet kullanıcısıyım. Mert abiye olan güvenim ve piyasanın pahalılaşması sonucu en uygun fiyatlara sahip olmasından ötürü tercih ettim. Son 3-4 güne kadar her şey güzeldi. Lakin öncelikle internet hızında yavaşlama ve gecikme gibi problemlerle başlayan ve ardından da 3 gündür internet kesintisi olarak devam eden sorunumun karşısında hiçbir muhattap bulamıyorum! Kesinti ve problemler genelde müşteri hizmetlerinin çalışma saatlerinin dışında meydana gelmesinden ötürü destek talebi oluşturdum. Fakat oluştururken hiçbir ek ayrıntı belirtemediğim için sadece 'Hız Problemi' olarak işaretledim ve gönderdim. Ardından 'Yaşadığınız hız sorununu daha detaylı açıklamanızı ve durumu netleştirebilmek için birkaç görsel paylaşmanızı rica ederiz.' tarzı bir dönüt aldım lakin gerekli görsel ve açıklamayı yazıp göndermeye çalıştığımda ise sürekli hata ile karşılaştım. 6 Aralık Cuma günü destek ekibini aktif saatler içerisinde tam 20 kere aradım fakat sürekli meşgul deyip telefon kapatıldı. Sorunun başladığı ilk 2 gün 'Genel Arıza' tarzı bir ibareyle destek talebi bile oluşturulamıyordu fakat onu sonradan kaldırdılar. Ancak hala bir bilgilendirme yapan yok! İlk olarak internet ne zaman düzelir? İkinci olarak ise düzelse bile ComNet bu kadar insanın mağduriyetini nasıl karşılayacak? @Abdullah Hacıgül @mertkuskapan abi ComNet ekibine ulaşma şansın olursa bizleri de bilgilendirirsen seviniriz...

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Pek çözülecek gibi değil Telegram grubunda TT'yi suçluyor moderatör ve adminler. TT altyapı sağlamıyormuş Comnete vs vs.

eneskaya6

80+ Silver
Canları istediklerinde başka sorun varsa yardımcı olayım 😄

Sorxez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sorxez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun bir süre fiyat araştırması, İSS karşılaştırması yapıp en mantıklısının ComNet olduğuna karar vererek geçmiştim. Üstelik yeni internet bağlatacak 2 arkadaşıma da ComNet alması konusunda ısrar ettim. Kendi mağduriyetimin yanında adamlara da mahçup olmuş olduk.

ARDELENO

80+ Bronze
mevcut günlerim bitene kadar yeni iss araştırması yapacağım. internet fiyatından çok kaliteye önem vermem gerektiğini anlamış oldum.

Sorxez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sorxez
Pek çözülecek gibi değil Telegram grubunda TT'yi suçluyor moderatör ve adminler. TT altyapı sağlamıyormuş Comnete vs vs.
Ayrıca TT'nin altyapı sağlamamasının aktif kullanıcıların internet kopması ve hız sorunları yaşamasındaki etkisine anlam veremedim. Altyapı sağlamıyorsa mantıken en kötü yeni kullanıcı almaz olur biter. Benim altyapım zaten yıllardır TT ve birçok İSS değiştirmiş biri olarak daha önce böyle bir sebepten benzer bir problem yaşadığım olmamıştı.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Ayrıca TT'nin altyapı sağlamamasının aktif kullanıcıların internet kopması ve hız sorunları yaşamasındaki etkisine anlam veremedim. Altyapı sağlamıyorsa mantıken en kötü yeni kullanıcı almaz olur biter. Benim altyapım zaten yıllardır TT ve birçok İSS değiştirmiş biri olarak daha önce böyle bir sebepten benzer bir problem yaşadığım olmamıştı.
Telegram grubunu atayım gelin kendiniz sorun ama pek cevap alamıyorsunuz.

Sorxez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sorxez
mevcut günlerim bitene kadar yeni iss araştırması yapacağım. internet fiyatından çok kaliteye önem vermem gerektiğini anlamış oldum.
%100 katılıyorum. Şuan için en mantıklı seçenek TürkNet gibi geliyor. Fakat bir yandan da (sorunun ne zaman çözüleceğini kestiremeyerek) uzun vadede ComNet'e 310 TL ödemek yerine TürkNet'e 500 TL ödemek fırsat maliyeti açısından ne kadar mantıklı onu düşünüyorum.

ARDELENO

80+ Bronze
%100 katılıyorum. Şuan için en mantıklı seçenek TürkNet gibi geliyor. Fakat bir yandan da (sorunun ne zaman çözüleceğini kestiremeyerek) uzun vadede ComNet'e 310 TL ödemek yerine TürkNet'e 500 TL ödemek fırsat maliyeti açısından ne kadar mantıklı onu düşünüyorum.
aynen kanka altyapının en yüksek hızını veriyor zaten 6 ay %50 indirimi de vardı.

Sorxez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sorxez
Telegram grubunu atayım gelin kendiniz sorun ama pek cevap alamıyorsunuz.
Telegram kullanmıyorum lakin birçok platform arasından açıklama yapmak için Telegram'ı seçmeleri de ne kadar mantıklı aklım almadı. Kendi internet sayfalarında 'Merhaba, Sistemlerimizdeki sorun nedeniyle hizmetinizde kesintiler yaşanabilir. Ekiplerimiz sorunu çözmek için çalışıyor. Anlayışınız için teşekkürler.' gibi bir üstünkörü açıklama yapmaları ve sorunun tam olarak ne olduğunu veya ne zaman giderileceğini bildirmemeleri de ekstra can sıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,143
Üyeler
164,624
Son üye
ozgurkurgun
Top Bottom