Neler Yeni

Comnet internet yavaşlaması

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Diğer sitelerde hız normal çıkıyorsa her
Nperf'te ilk test yaptığımda bu konuyu açmadan önceki ilk testimde 16 Mbps aldım sonucu. Sonra hemen Comnet desteğe yazdım. İlgili birime iletildi dedikten 5 dakika sonra falan hızlarda düzelme oldu.
Millenicom... aşığım be sana 3 sene oldu müşteri hizmetlerini bırak öyle bir hizmet var mı yok mu bilmiyorum bile. Tamamen Toplam 3 sene 2 farklı bölgede(2 bölgede de hala aktif kullanılmakta) 0 sıkıntı.

Gecmis olsun inşallah sorununuzu çözersiniz.
Ya sorun modemde mi Comnet'te mi altyapıda mı anladım gitti. Aynı sorunu Millenicom'da da yaşadım ben bu arada.
Modemde 2.5 yıllık. Yani yeni de değil çok eskide değil.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
altyapı veya modemdendir o zaman 2 farklı sağlayıcıda da aynı sorun varsa.
Milleni'de 30 normal hızdı. 20'lere düşüyordu. Comnet'te 60 normal hız. 44'lere düşüyor. Ama gündüz sorun yok. Fakat Speedtest 3 Mbps hız verdi 3.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin
Millenicom... aşığım be sana 3 sene oldu müşteri hizmetlerini bırak öyle bir hizmet var mı yok mu bilmiyorum bile. Tamamen Toplam 3 sene 2 farklı bölgede(2 bölgede de hala aktif kullanılmakta) 0 sıkıntı.

Şikayetçi olanıda çok.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,922
İsim
Emre Zengin
Nperf'te ilk test yaptığımda bu konuyu açmadan önceki ilk testimde 16 Mbps aldım sonucu. Sonra hemen Comnet desteğe yazdım. İlgili birime iletildi dedikten 5 dakika sonra falan hızlarda düzelme oldu.

Ya sorun modemde mi Comnet'te mi altyapıda mı anladım gitti. Aynı sorunu Millenicom'da da yaşadım ben bu arada.
Modemde 2.5 yıllık. Yani yeni de değil çok eskide değil.
Yaşadığın yer müstakil ev değilse Türk Telekom kullanan kişilere sorar mısın bir problemleri var mı diye? Altyapın da sorun olabilir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yaşadığın yer müstakil ev değilse Türk Telekom kullanan kişilere sorar mısın bir problemleri var mı diye? Altyapın da sorun olabilir.
Bizzat amcamgilin internetini kendim deneyimledim. Paketleri 24 Mbps. Aldıkları hız 12 13 bazen 16. 16'yı geçmiyor. İlk aldıklarında 24 idi. Kendim ölçmüştüm.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,524
İsim
Dontaçhi kâfi.
Şikayetçi olanıda çok.
emin olun Türknet veya diğer şirketler kadar değil. Marmara ve Karadeniz bölgesinde aktif olarak toplam 3 seneden fazladır kullanıyoruz 1 kere bile ağzımdan ufacık bir eleştiri cümlesi çıkmadı.
Altyapınız ve modeminiz sorunsuzsa kusursuza en yakın sağlayıcılardan birisi. Belki top3'dedir.

rynsz

80+ Bronze

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek

Valla millenicomda müşteri hizmetleri yok haklarını yemiyeyim vaat ettikleri hızın altını hiç almadım ama kopuyor çok

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
altyapı veya modemdendir o zaman 2 farklı sağlayıcıda da aynı sorun varsa.
Modemi yeniden başlatınca:
1672866659480.png
1672866714858.png
1672866835684.png

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin
emin olun Türknet veya diğer şirketler kadar değil. Marmara ve Karadeniz bölgesinde aktif olarak toplam 3 seneden fazladır kullanıyoruz 1 kere bile ağzımdan ufacık bir eleştiri cümlesi çıkmadı.
Altyapınız ve modeminiz sorunsuzsa kusursuza en yakın sağlayıcılardan birisi. Belki top3'dedir.
TürkNet’te aynı şekilde öyle. TT altyapısını kullanan bireylerde hep sorunlar ya portlardan ya altyapıdan yada işte ev içi tesisat veyahut modemden kaynaklı. Turknet’in kendi altyapısı olan yerlerde sıfır sıkıntı zaten. Bende şuan Gigafiber kullanıyorum açık ara zaten Türkiye’nin en iyi İSS firması. Benim çevremde de millenicom kullanan vardı şikayetçilerdi hız düşüklüğü internetin dalgalı olması gibi gibi sorunlar yaşıyorlardı ve bunun üzerine çözüm odaklı davranmadılar başka İSS’ye geçtiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,838
Üyeler
163,224
Son üye
BITPAZARI
Top Bottom