Neler Yeni

COMNET İSS SAĞLIYICISI 6'AYLIK DENEYİMİM DETAYLI BİR ŞEKİLDE BELİRTTİM!

Tugayyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Tugay Günay
1- Ayda 2 kez port kaybı yaşanıyor kısa sürelide olsa can sıkıcı sonuçta para veriyoruz ve hizmet bekliyoruz.
2- Evde Farklı bir İSS kullandığımda wi-fi dahil her yerde güzel çekiyordu 'Comnet'ten' Sonra çekmiyor sorun bildirsen bile değerlerin normal olduğu söyleniyor.
3- Arıza kaydı oluşturduğunuzu varsayalım dönüş yaparlarsa Allahın sevgili kulusunuz demektir.
4- Herhangi bir çalışmalarında ve ya bakımlarda size kesinlikle bilgi verilmiyor.
5- Uygun fiyatlı diye bence kesinlikle yaklaşmayın muhattabınız yok.
6- Vaad ettiği hızları veriyor mu derseniz evet fazlasıyla veriyor.
7- Dün akşam 20:00'da Comnet kullanıcıları olarak genel bir internet arızası oluştu ve bütün müşterileri interet erişimi yapamadı büyük bir ihtimal ile server çöktü hiç bir kullanıcıya ne olduğunun bilgisi verilmedi.
8- Son olarak dün bu sorunları yaşadığımda kendilerine destek kaydı açtım sonuç olarak cevap vermeyi müşterilerine gerek dahil duymadılar 5 kuruş etmiyecek bir firma Fotoğrafları paylaşıyorum direk konuyu kapatıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncel++

Ekler

• 1.jpeg
    1.jpeg
    44 KB · Hit: 87
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    62.2 KB · Hit: 80

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Benim de destek kaydımı kapattılar. Ama bunun sebebinin zaten arızanın biliniyor ve genel olması olabilir.
Diğer taraftan benim tüm destek kayıtlarıma dönüş yapıldı.
Diğer taraftan dünkü kesintiyi ilk defa kullanıyorum. 5.5 aydır Comnet'teyim ve ilk defa oldu. Yanlış anlamayın Comnet'i savunmuyorum. Sadece kendi deneyimlerimi aktarıyorum.

Tugayyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Tugay Günay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim de destek kaydımı kapattılar. Ama bunun sebebinin zaten arızanın biliniyor ve genel olması olabilir.
Diğer taraftan benim tüm destek kayıtlarıma dönüş yapıldı.
Diğer taraftan dünkü kesintiyi ilk defa kullanıyorum. 5.5 aydır Comnet'teyim ve ilk defa oldu. Yanlış anlamayın Comnet'i savunmuyorum. Sadece kendi deneyimlerimi aktarıyorum.
Yanlış anlaşılacak bir şey değil benim açımdan tam veririmlilik alamadım diğer iss sağlayıcları gibi

Top Bottom