berkecan3169
80+
sorunu çözdüm iademi aldım
Son düzenleme:
ben anlamadım kodu sen mi veriyorsun? yalan söyleyen yaranmaya çalışan kim?Maalesef hala burda kendisine yaranmak için İnternet saglayicisi arayışına geçen insanları comnete geçsinler diye binbir türlü yalan söyleyip çok iyiymiş gibi gösterip kodu verip ortadan kayboluyorum geçen birine denk geldim konu sahibine de böyle.boyle anlattım adam m** gibi gitti kayit oldu kodu verdi diğeri de ben kullanıyorum çok iyi miyi falan ***** saçma işler forumun yaş kitlesi zaten 13 14 ortalaması
sen bölgeselde sorun yaşamıyosun diye diğerleride yaşamaz olayı yok, 10 kişiden 7 i sorun yaşıyor, 3 ü yaşamıyosa genellenmemeli. arkadaşın yazdıgı sonuna kadar dogru, o 3 tane sorun yaşamayan heryerde ref paylaşmak uğruna övdüğü için sorun yaşanıyorben anlamadım kodu sen mi veriyorsun? yalan söyleyen yaranmaya çalışan kim?
bende comnete ucuz olduğu için yeni geçtim şuan sorun yok olursa zaten bırak 14 gün 3 bile sürmez iptal ederim.
ben kullanıyorum 3 aydır falan gayet iyi kardeşim.Maalesef hala burda kendisine yaranmak için İnternet saglayicisi arayışına geçen insanları comnete geçsinler diye binbir türlü yalan söyleyip çok iyiymiş gibi gösterip kodu verip ortadan kayboluyorum geçen birine denk geldim konu sahibine de böyle.boyle anlattım adam m** gibi gitti kayit oldu kodu verdi diğeri de ben kullanıyorum çok iyi miyi falan ***** saçma işler forumun yaş kitlesi zaten 13 14 ortalaması
sorun yaşayan iptal etsin kafanız hiç mi çalışmıyor?sen bölgeselde sorun yaşamıyosun diye diğerleride yaşamaz olayı yok, 10 kişiden 7 i sorun yaşıyor, 3 ü yaşamıyosa genellenmemeli. arkadaşın yazdıgı sonuna kadar dogru, o 3 tane sorun yaşamayan heryerde ref paylaşmak uğruna övdüğü için sorun yaşanıyor
sorun yaşayacağını bilse üye olur mu, herkes vızır vızır 10 numara internet bilmemney, 50 tl indirim için 1 paragraf övüyolar, herkesin peeringi aynı yerde değil, başta sorun yaşamasa sonradan dandik porta aktarıcaklar gene sorun yaşayacak, ucuz etin yahnisi yenmez.sorun yaşayan iptal etsin kafanız hiç mi çalışmıyor?
ne olduğu belirsiz firmaya yıllık abonelik mi yapılır?
aynı ankastre kutusuna bağlı diğer firma kullanıcılarında gram sorun yok sorun sadece bendeyuksek ıhtımal bolgesel sıkıntı yasıyorsunuz bende turktelekomda yasıyorum
fiber değil vdsl, fiberde sorun zaten yaşanması pek olası değil hangi firma olursa olsun çünkü kapasite çok yüksek portların çıkışları çok yüksek kablo da sağlamsa akar giderbende 2-3 aydır bir sorun yaşamadım. Sadece bir kere 2 günlüğüne gitti o da kazı çalışması vardı bölgede. Onun dışında bir sorun yaşamadım. Bir de Fiber mi sizinki vdsl mi? Genelde vdsllerde sürekli böyle yorumlar görüyorum ancak fiberde daha görmedim. Fiber varsa comnete geçilir yoksa geçilmez bence.
seni muhtemelen dandik porta aldılar, dsl kopuyorsa kablodan ankastreye kadarını kapsar, internet ışığı gidiyo olsaydı iss nin serverlerine yazardıaynı ankastre kutusuna bağlı diğer firma kullanıcılarında gram sorun yok sorun sadece bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
fiber değil vdsl, fiberde sorun zaten yaşanması pek olası değil hangi firma olursa olsun çünkü kapasite çok yüksek portların çıkışları çok yüksek kablo da sağlamsa akar gider
bu firma kesinlikle göz boyuyor. daha 2 gün önce herkese mail attılar sürenizi 600 güne kadar uzatma fırsatı fiyatlara zam yapacağız uzatana kadar yapmıyoruz diyerekten. sizce bu firma tamamen suçsuz olsa böyle müşterileri fare kapanına çeker mi? yıllık ödemelerde bu kadar fazla indirim sağlar mı? ayrıca dediğim gibi aynı altyapı aynı port ilk 14 gün cayma süresindeyken hiçbir problem yoktu sorunlar 14. günün sonrasında başladı süreç şeklinde. çünkü artık paramı iade alamayacağımı bilyorlardı.. diyorum ki kabloda tesisatta sorun olsa modemin dsl ışığı sürekli yanıp sönmez bağlantı kurmaya çalışmaz, bana hala copy paste cevap veriyorlar, arkası boş kablo bağlarsan modemin dsl ışığı hiç yanmaz, bağlantı varsa yanıp söner ama bağlanıtıyı kuramazsa da bu firmanın sorunudursorun yaşayacağını bilse üye olur mu, herkes vızır vızır 10 numara internet bilmemney, 50 tl indirim için 1 paragraf övüyolar, herkesin peeringi aynı yerde değil, başta sorun yaşamasa sonradan dandik porta aktarıcaklar gene sorun yaşayacak, ucuz etin yahnisi yenmez.
dediğimi anlamıyorsun, sorun yaşadığın anda beklemeden iptal edeceksin misal ben 3 aylık almayı bile düşünmedim aylık 240 en ucuz internet.sorun yaşayacağını bilse üye olur mu, herkes vızır vızır 10 numara internet bilmemney, 50 tl indirim için 1 paragraf övüyolar, herkesin peeringi aynı yerde değil, başta sorun yaşamasa sonradan dandik porta aktarıcaklar gene sorun yaşayacak, ucuz etin yahnisi yenmez.