Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Comnet kullanan arkadaşlara soruyorum, suanda internetiniz var mı? Benim 6 saattir yok.
Bende comnet kullanıyorum şuan var internet sorun yokComnet kullanan arkadaşlara soruyorum, suanda internetiniz var mı? Benim 6 saattir yok.
Ben uyuyordum :dmüşteri hizmetleri uyuyormu 6 saat hangi bünye ile bekledin
Comnet te ödeme olayı yok İnterneti almadan peşin veriyorsun ne kadar aldıysan 1 yıl ı hesaplayıp peşin veriyorsun aylık fatura olayı olmuyormodemi kontrol et belki bişey yerinden çıkmış yada temassızlık olmuştur veya ödeme yapmamışsındır
ben haala dağ başında mahalle interneti kullandığım için sizlerde böyle işlediğini bilmiyordumComnet te ödeme olayı yok İnterneti almadan peşin veriyorsun ne kadar aldıysan 1 yıl ı hesaplayıp peşin veriyorsun aylık fatura olayı olmuyor
Bende geçeli biraz oldu mantıklı bi olay ama bi nevi taahütlü gibi oluyor zam dna etkilenmiyorsunben haala dağ başında mahalle interneti kullandığım için sizlerde böyle işlediğini bilmiyordum
Bende şehirde fiber kullanıyorum ama bende böyle işlediğini bilmiyordum.ben haala dağ başında mahalle interneti kullandığım için sizlerde böyle işlediğini bilmiyordum
altyapı olsa muhtemelen geçerdim çatıda uydu var kablosuz internet kullanıyorumBende geçeli biraz oldu mantıklı bi olay ama bi nevi taahütlü gibi oluyor zam dna etkilenmiyorsun
Orası nere öyle ya banada daha yeni 100mbps fiber geldi gelir gelmez geçtim 300kb ile hayat geçmiyordualtyapı olsa muhtemelen geçerdim çatıda uydu var kablosuz internet kullanıyorum
antalyanın biryerleri mahalle arasında 100 metre ilerde altyapı kutusu var bizim eve kablo çekmemişler dedim babama arayayım çekerler belki eve, ondan kavga ettik ordan çekerlermi falan filan konuştuOrası nere öyle ya banada daha yeni 100mbps fiber geldi gelir gelmez geçtim 300kb ile hayat geçmiyordu
internet delisi olmuşsunuz neyinize yetmiyor diyor 10mbps internet 1mb indirme 150tlantalyanın biryerleri mahalle arasında 100 metre ilerde altyapı kutusu var bizim eve kablo çekmemişler dedim babama arayayım çekerler belki eve, ondan kavga ettik ordan çekerlermi falan filan konuştu