Compact klavye alınır mı??

Erenn

80+
Reaksiyon skoru
23
Leptop klavyesinde oyun oynayamadığım için küçük ve mekanik klavye almak istiyorum. Aklımda gamepower warlock compact klavye var sizce normal mekanik klavyemi almalıyım yoksa compact mı ? Bütce 200 tl önerilerede açığım.

Compact önermem. Bir zaman sonra yandaki tuşları ararsınız. Ev kullanıcısısınız diye düşünüyorum normal mekanik alın. Ayrıca warlock sıkıntılı bir model. Ledlerin yanmaması ve kendiliğimden tuş basması gibi sorunları var. Başka klavyeler düşünebilirsiniz.

Compact önermem. Bir zaman sonra yandaki tuşları ararsınız. Ev kullanıcısısınız diye düşünüyorum normal mekanik alın. Ayrıca warlock sıkıntılı bir model. Ledlerin yanmaması ve kendiliğimden tuş basması gibi sorunları var. Başka klavyeler düşünebilirsiniz.
Dışarı cıktıgımda taşnması problem olmasın diye ve leptop için alacağımdan dolayı compact düşünmüştüm. mekanik klavye için bütcem 200 tl ki malesef düşük bir bütcede önerin varmıdır?

Dışarı cıktıgımda taşnması problem olmasın diye ve leptop için alacağımdan dolayı compact düşünmüştüm. mekanik klavye için bütcem 200 tl ki malesef düşük bir bütcede önerin varmıdır?
Biraz daha arttırabilirseniz Rampage KB-R81 Red Switch öneririm n11 yorumları gayet başarılı.

Compact klavye bence gayet şık ve kullanışlı, gamepower warlock compacta bi bakmanı öneriyorum.

Leptop klavyesinde oyun oynayamadığım için küçük ve mekanik klavye almak istiyorum. Aklımda gamepower warlock compact klavye var sizce normal mekanik klavyemi almalıyım yoksa compact mı ? Bütce 200 tl önerilerede açığım.
Oyun oynamıcaksan gaming bir klavye almana gerek yok :)

gta san andreasdaki araba dans ettirme görevini yapamamaya razıysanız

Kanalda videosu'davar bütçeni biraz zorlarsan gayet güzel bi klavye red ve blue switch olarak 2 seçeneğinde var

Compact önerimdir ben normal modelini 2 yıla yakındır kullanıyorum hiç ışık kendi kendine tuşa basma vesaire öyle sorunlarla karşılaşmadım bu bütçede kesinlikle alınabilecek bir klavyedir compact. İncelemeyi izlemeni öneririm

Compact önerimdir ben normal modelini 2 yıla yakındır kullanıyorum hiç ışık kendi kendine tuşa basma vesaire öyle sorunlarla karşılaşmadım bu bütçede kesinlikle alınabilecek bir klavyedir compact. İncelemeyi izlemeni öneririm
hafif bir klavyemidir?

KARDEŞ BENCE GAMEPOWER OLAYINA GİRME BAZI ARKADAŞLAR KULLANDIKTAN BIRAZ SONRA TUŞLARDA SIKINTI OLUYORMUŞ BENİM ÖNERİM GERÇEK MEKANİK HİSLİ KLAVYE https://www.itopya.com/gamebooster-g76k-attack-rainbow-aydinlatmali-semi-mechanical-oyun-klavyesi/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,108
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri