Neler Yeni

Connect Game üzerinde Satılan DarmoShark m3 4K Ürün Bilgilerinde Yanıltma Mevcut

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet TAŞ
Ürün açıklamasında içerisinde ki switchlerin Kailh GM 8.0 Olduğu söyleniyor. Lakin ürün içerisinde kullanılan switchler TTC Gold Switchler. Aralarında tıklama ömrü ve fiyat farkı var. Alacak olanların bilgisine.

Ekler

• Ürün içerisinde ki switchler.jpg
    Ürün içerisinde ki switchler.jpg
    2.9 MB · Hit: 314
  • Açıklamada bahsettikleri switchler ve tıklama ömrü.PNG
    Açıklamada bahsettikleri switchler ve tıklama ömrü.PNG
    306.2 KB · Hit: 296
  • Ürün içerisindeki switchlerin fiyatı ve tıklama ömrü.PNG
    Ürün içerisindeki switchlerin fiyatı ve tıklama ömrü.PNG
    377.9 KB · Hit: 296

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Furkan Aydın
Biraz daha abart kanka istersen polygold falan de. Kötü kalitesi evet ama kendi sınıfına göre kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Darmoshark m3lerin eski batchlerinde kailh gm varmış şuanki batchleri TTC switch ile geliyor yanlış bilmiyorsam. Düz M3lerde hala kailh switch var

Bunlar TTC Gold 30m Darmoshark'ın üzerindekiler 60m imiş bu arada
6-7 aylık kullanımdan bahsettim. Bir abartma felan yok. Daha önce kablosuz kullanmadım bu ilk deneyimim oldu ve kullandığım Razer Viper Mini , Logitech g402 , Razer Deathadder, Bloody V7 ye göre malzeme kalitesi ve sensörü çok zayıf geldi.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,760
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
@MuratAbiGF Fedaisi var mı bir fikrin?

Bu arada bu video 3 ay önce atılmış TTC Gold var bunda da

bunda da TTC var

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet TAŞ
@MuratAbiGF Fedaisi var mı bir fikrin?

Bu arada bu video 3 ay önce atılmış TTC Gold var bunda da

bunda da TTC var
Benim düşüncem zaten marka kaynaklı bir sorun yok kendileri bunu belirtiyor videolarında sitesinde de TTC şeklinde mevcut. Site yanıltma işine girmiş nedense bilemiyorum bende artık..

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Ürün açıklamasında içerisinde ki switchlerin Kailh GM 8.0 Olduğu söyleniyor. Lakin ürün içerisinde kullanılan switchler TTC Gold Switchler. Aralarında tıklama ömrü ve fiyat farkı var. Alacak olanların bilgisine.
sitede iki farklı veri var bu connectgamenin hatası ttc dustproof olması ayrıca daha iyi bence 60m kere tıklayamayacağın için sıkıntı olacağını sanmam

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-11-13 231442.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-13 231442.png
    46.7 KB · Hit: 84
  • Ekran görüntüsü 2023-11-13 231456.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-13 231456.png
    58.4 KB · Hit: 88
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet TAŞ
sitede iki farklı veri var bu connectgamenin hatası ttc dustproof olması ayrıca daha iyi bence 60m kere tıklayamayacağın için sıkıntı olacağını sanmam
Olay 60M kere tıklayıp tıklamamak değil ki zaten, sadece switch e bakıp alan insanlar bile var bu ürünlerde. Ben de onlardan birisiyim. Teknik olarak iki Switch karşılaştırıldığı zaman zaten Kailh GM 8.0 Black Mamba yine de sağlamlığıyla önde. TTC nin kendisinde zaten sağ tık basılı kalıyor bugün başıma geldi, Bak fatura tarihim 06.11 Sen düşün.. Daha ilk haftası. Batarya zaten komple problemli, mouse nin kendisinde de kopmalar mevcut. Reddit e göz attıysan oralarda da okuyabilirsin zaten bunları..

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Olay 60M kere tıklayıp tıklamamak değil ki zaten, sadece switch e bakıp alan insanlar bile var bu ürünlerde. Ben de onlardan birisiyim. Teknik olarak iki Switch karşılaştırıldığı zaman zaten Kailh GM 8.0 Black Mamba yine de sağlamlığıyla önde. TTC nin kendisinde zaten sağ tık basılı kalıyor bugün başıma geldi, Bak fatura tarihim 06.11 Sen düşün.. Daha ilk haftası. Batarya zaten komple problemli, mouse nin kendisinde de kopmalar mevcut. Reddit e göz attıysan oralarda da okuyabilirsin zaten bunları..
fw update yapmayı düşündün mü

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet TAŞ
fw update yapmayı düşündün mü
Evet 00.00.23.00 + 01.00.01.00 ikisini de yaptım. İkisinde de aynı sorun mevcut. Mail atmıştım faturayı istediğime ve kesinti problemine dair ama sadece fatura kısmına cevap alabildim. :) Allahtan tüm herşeyin ss ini aldım da sipariş no kısmından ürün de yazan bilgiye oradan switchlerin karşılaştırılmasına kadar. Çünkü yüksek ihtimalle red yiyeceğim talebimden dolayı. Tüketici Hakem Heyetine Başvuru sağlarım en azından o durumda. 6 Ay ı bulan bir süreç oluyor genelde ilk defa başıma gelmiyor ama doğru belgeler sunduğun gerçeği de ispatladığın zaman karar çoğunlukla mutlu eder..

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
6-7 aylık kullanımdan bahsettim. Bir abartma felan yok. Daha önce kablosuz kullanmadım bu ilk deneyimim oldu ve kullandığım Razer Viper Mini , Logitech g402 , Razer Deathadder, Bloody V7 ye göre malzeme kalitesi ve sensörü çok zayıf geldi.
Piyasada ki en güçlü 2. sensörü Bloody V3 razer deathadder(hangi serisi olduğunu yazaydın) ve viper mini ve g402 gibi orta segment bile olmayan mouselar ile karşılaştırıp zayıf geldi demen çok komik hocam hani hiç elle tutulur bir yanı yok dediğinin. Malzeme kalitesi de saydığın markaların üstünde bikere segment farkı var arada sen kullandıysan aynılarını ben de kullandım demekki aramızdan biri yalan söylüyor.

ben senin önerin üzerine bunu alıcaktım fakat söylenenler beni bi şüpelendirdi sence almamda bir sakınca var mı
Neden sakınca olsun UV matte coating kaplama var dış yüzeyi ve malzeme kalitesi fiyatına göre üst düzey. Sensör ve switch iyi. Kutu içeriğinden paracord kablo PTFE ve cam skatez çıkıyor daha ne olsun.

SadeceSeyf

80+ Gold
Şimdi kim aldırmıştı bize bunu onu dövelim :SDFsdfs

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
Piyasada ki en güçlü 2. sensörü Bloody V3 razer deathadder(hangi serisi olduğunu yazaydın) ve viper mini ve g402 gibi orta segment bile olmayan mouselar ile karşılaştırıp zayıf geldi demen çok komik hocam hani hiç elle tutulur bir yanı yok dediğinin. Malzeme kalitesi de saydığın markaların üstünde bikere segment farkı var arada sen kullandıysan aynılarını ben de kullandım demekki aramızdan biri yalan söylüyor.

Neden sakınca olsun UV matte coating kaplama var dış yüzeyi ve malzeme kalitesi fiyatına göre üst düzey. Sensör ve switch iyi. Kutu içeriğinden paracord kablo PTFE ve cam skatez çıkıyor daha ne olsun.
eyw çok teşekkür ederim değerli görüşlerin için

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Furkan Aydın

Konuyu uzatmak istemiyorum ama ben sana çok kötü donanıma sahip demiyorum kullandığım fareler gibi güzel ve konforlu hissiyatı yok diyorum. Ayrıca bu konuda arkadaşta bir şüphe duymuş ki içine açıp bakmış. Ben içini bakmadan kalitesiz olduğunu tıklama hissiyatından anladım. Ama burada bir şey olabilir. Mesela benim aldığımda sıkıntı olabilir. Tabi ki bu malzeme kalitesinin kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet TAŞ
Konuyu uzatmak istemiyorum ama ben sana çok kötü donanıma sahip demiyorum kullandığım fareler gibi güzel ve konforlu hissiyatı yok diyorum. Ayrıca bu konuda arkadaşta bir şüphe duymuş ki içine açıp bakmış. Ben içini bakmadan kalitesiz olduğunu tıklama hissiyatından anladım. Ama burada bir şey olabilir. Mesela benim aldığımda sıkıntı olabilir. Tabi ki bu malzeme kalitesinin kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Tahmin ettiğim üzere maile dönüş alamadım şikayetin başvurusunu tüm detaylarıyla ek dosyalarıyla hakem heyetine gönderdim bundan sonrası artık bekleme süreci :)

MODERASYON: KİŞİSEL VERİLER AÇIK OLARAK GÖRÜLDÜĞÜ İÇİN GÖRSEL YAYINDAN KALDIRILMIŞTIR

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Top Bottom