Neler Yeni

Connect Game üzerinde Satılan DarmoShark m3 4K Ürün Bilgilerinde Yanıltma Mevcut

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet TAŞ
Ürün açıklamasında içerisinde ki switchlerin Kailh GM 8.0 Olduğu söyleniyor. Lakin ürün içerisinde kullanılan switchler TTC Gold Switchler. Aralarında tıklama ömrü ve fiyat farkı var. Alacak olanların bilgisine.

Ekler

• Ürün içerisinde ki switchler.jpg
    Ürün içerisinde ki switchler.jpg
    2.9 MB · Hit: 315
  • Açıklamada bahsettikleri switchler ve tıklama ömrü.PNG
    Açıklamada bahsettikleri switchler ve tıklama ömrü.PNG
    306.2 KB · Hit: 297
  • Ürün içerisindeki switchlerin fiyatı ve tıklama ömrü.PNG
    Ürün içerisindeki switchlerin fiyatı ve tıklama ömrü.PNG
    377.9 KB · Hit: 297
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Muhammet açıkgöz
Açıkçası ben mouse için içinde ki switchler ile açıklama da bahsettikleri switchleri karşılaştıran fotoğraflar gönderdim. Mouse nin içini de çekip attım. Yanıltıcı ürün olduğu şikayetini yaptım markaya öncesinde mail attım değişim ya da para iadesi için ölü taklidi yaptılar. Şimdi hakem heyetine verdim bu kanıtlarla ve açıklamayla. Savunma bekleniyor diyor artık o da onların insiyatifinde bu süre zarfında yedek mousem olmadığı için de çatır çatır kullanacağım.. Hakem heyeti kararı lehime çıkarsa da eğer iadesini alacağım..
Hangi evraklar lazım hakem heyeti için kankam

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Muhammet açıkgöz
Ulasamadigina dair ss leri gonder, mouse nin icini fotograflayip bahsedilen switchler ile icinde ki switchlerin farkli olduguna dair goruntuler sun ben oyle yaptim.
internette mi başburu yapıyoruz yoksa herhangi biryere gidip belge falan alıp öylemi başvuru yapıyoruz kanka

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Muhammet açıkgöz
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Muhammet açıkgöz
Kullanmanda bir sakinca olmaz tepe tepe kullan benim de yedegim yok zaten problemin sebebi de kendileri karar ciktigi zaman kullanilmis olsa da degistirmek durumundalar
Bende kullanayım o zaman dediğin gibi kanka sence sonuçlanması ne kadar sürer daha önce tüketici haklarına başvurdunmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Muhammet açıkgöz
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Muhammet açıkgöz
Top Bottom