connectgame'e ulaşabildiysen helal olsunArkadaşlar dareu ek75 kullanıyordum fakat bozulunca garantiye gönderdim tamiri mümkün değil dendi. Ellerinde ise EK871 GTR klavyesi varmış. Ya bu klavyeyi alacağım ya da 1000tl ödeme yapacaklar. Ne yapmalıyım
iletişim kurdukları için teşekkür edip ürünü bedelsiz iade et tarafımdan hak kazandınız falan de tayyibe ulaşırsın bunlara ulaşamazsın öyle tuhaf bir firmaUlaştım 1 haftadır da ürün arıyorlar bunu bulabilmişler. Ya bunu göndercekler ya da 1000tl iade vercekler
Zaten zar zor ulaşmışım, elimde şu an bu seçenekler var ne yapmalıyımiletişim kurdukları için teşekkür edip ürünü bedelsiz iade et tarafımdan hak kazandınız falan de tayyibe ulaşırsın bunlara ulaşamazsın öyle tuhaf bir firma
Ben satın aldığımda 1000tl idi ek75. Verdikleri klavye de 871gtrAl bence normalde 2k felan vermeleri gerek
Hocam sizce ne yapayım, klavyeyi alayım mı yoksa 1000tl mi alayımAl bence normalde 2k felan vermeleri gerek
1000-1500 arası bir şeye satarsın maks o da biraz zaman alırYa klavye güzel de bendeki dream switchti bu red kalih. Bir de F tuşları yok, acaba alıp satmayı mı denesem