Rehber Conqueror's Blade Açılmama sorunu

Açılmama sorunu yaşıyor muydunuz ve bu rehber sorununuzu çözü mü ?

• Evet

Oylar: 0 0.0%
  • Farklı Bir Çözüm Buldum

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    1

AKKOC

80+
Reaksiyon skoru
13
Alıntıyı görüntüle

Geçtiğimiz aylarda Conqueror's Blade denemeye karar verdim ancak oyunun açılmadığı ve hiç bir tepki vermediği bir hata ile karşılaştım forumlarda bir çok çözüm ve öneri aldım ancak hiç biri çözüm olmadı ve benim gibi bu sorunu yaşayan ancak çözemeyen kişilerle de karşılaştım.

S orunun çözümüne gelecek olursak bilgisayara bağlı bir kontrolcü varsa böyle bir hata yaşıyor olabilirsiniz bilgisayarımda kontrolcü bağlı olduğunda oyuna giremiyorum ve hiç bir şekilde hata mesajı vb. bir şey almıyorum ancak kontrolcü çıkarıp girdiğimde bir sorun ile karşılaşmadım ilginç bir hata ancak ben sorunumu bu şekilde çözüm başına gelen ve bu sorunu çözemeyen varsa umarım bu ufak rehber yardımcı olur...

bazı oyunlar kontrolcü desteksiz oluyor malesef yada makro mouse gibi birden fazla işlevi (eylemi oyun içinde) aynanda gerçekleştirebilen cihazları engelliyor kendisi mousela oynamanızı öneririm ve oyunun dosyalarını doğrulayın yada silip yeniden yükleyin ve bu arada oyunu oynadım ben önceden ama bence vakit kaybı oyun yinede siz bilirsiniz. :)

Geri