Neler Yeni

🔥İndirim Control Ultimate Edition - 34 TL

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Etail üzerinde Control - Ultimate Edition şu an 43 TL.

"contetail" koduyla 34 TL'ye düşüyor. Steam'de 62 TL. Neredeyse yarısına geliyor yani. Bir sene evvel falan Epic Games bedavaya vermişti zaten. Fakat Ultimate versiyonu değildi. Amazon Prime de bir ara verdi, onunki Ultimate versiyonuydu fakat GOG için vermişti. Benim gibi Steam kütüphanesinde isteyenler için güzel indirim. Steam'e başarıyla ekledim. Site güvenilir. Anında geldi kod.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ya bak ben de yavaş yavaş sizin yüzünüzden Steam fanboyu olacam gibi.
Bunu mu alsam V rising mi alsam bilemedim. Zaten oyunlara bu ay 700 küsür harcadım. Off yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de siteden 4 kere alışveriş yaptım. Başarılı.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,571
İsim
Fatih
Bunu mu alsam V rising mi alsam bilemedim. Zaten oyunlara bu ay 700 küsür harcadım. Off yani.

Steam Kamil V2 olarak seni bu konuda motive edecek oyun konuları açayım akşam 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

"contetail" koduyla 34 TL'ye düşüyor. Steam'de 62 TL. Neredeyse yarısına geliyor yani. Bir sene evvel falan Epic Games bedavaya vermişti zaten. Fakat Ultimate versiyonu değildi. Amazon Prime de bir ara verdi, onunki Ultimate versiyonuydu fakat GOG için vermişti. Benim gibi Steam kütüphanesinde isteyenler için güzel indirim. Steam'e başarıyla ekledim. Site güvenilir. Anında geldi kod.
Control Ultimate Edition + Alan Wake Franchise Bundle Steam'de 68 lira, Alan Wake var mı paketin içinde?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,482
İsim
Kerem Çavuş

vrising baya zayıf özellikle yapay zeka açısından erken erişim olduğu için çok da bişey dememk lazım o yüzden control

PixDraw

80+ Bronze

Bu site bir süredir dikkatimi çekiyor zaten normal versiyonuyla ultimate farkı neydi acaba

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
Alan wake bir ara steam ücretsiz vermiş sanırım yazdığınızı kontrol ettimde bende 3'üde var aldığımı hiç hatırlamıyorum :D
zaten control oyununu epic games vermişti ücretsiz. ben steamde görünce yine almıştım alan wake ile

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bu site bir süredir dikkatimi çekiyor zaten normal versiyonuyla ultimate farkı neydi acaba
1671784647742.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,692
Üyeler
159,041
Son üye
maltepelifenerli
Top Bottom