fiyat ?herhangi bir bilgi bulamadım alınır mı? 3060ti 5900x kullanacağım
sistemin linkini atarmısınız hocamhazı sistem ile seçtim
600 TL oynuyor sharkoon 650 watt olanı ile
sistemin linkini atarmısınız hocam
alınabilir hocamSinerji Caribbean Ryzen 5 5500 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti Oyun Bilgisayarı
Sinerji Caribbean Ryzen 5 5500 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ekran kartı ve psu hariç alınamazSinerji Caribbean Ryzen 5 5500 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti Oyun Bilgisayarı
Sinerji Caribbean Ryzen 5 5500 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
nedeninide açıklarmısınız başlıkta ben sadece seçtiğim psu yu sormuştum sisteme ayrı cevap verilir ise iyi olur bazı forumlarda konuları görüyorum bu alınır mı? diye 50 daha koy bunu al diyorlar yada ürün ile alakasız yorumlar yazılıyor yanlış fiyatlandırma vb ilgiliEkran kartı ve psu hariç alınamaz
Hocam ram 3000 hz (3600-3200 tavsiye)nedeninide açıklarmısınız başlıkta ben sadece seçtiğim psu yu sormuştum sisteme ayrı cevap verilir ise iyi olur bazı forumlarda konuları görüyorum bu alınır mı? diye 50 daha koy bunu al diyorlar yada ürün ile alakasız yorumlar yazılıyor yanlış fiyatlandırma vb ilgili
açıklamada 5900x alacağımı belirtmiştimİşlemci o fiyat yerine 5 5600x almak
kingston olarak özelleştirmeyi yaptımHocam ram 3000 hz (3600-3200 tavsiye)
samsung ssd olarak seçtimDepolama çabuk ısınır perf düşer
burada dediğinizi tam anlayamadım anakartı msib550 provdh olarak seçtim asus anakartlı biraz daha ucuz pc ler var ama asus anakart almıyacağım bazı nedenlerden dolayıATX kasa değil mid kasa bunlar genel sorunu fiyat açısından anakart 450 TL diğer para nereye gidiyor?
Özelleştirme yapmissiniz seçtiğiniz ürünler çok iyi seçtiğini anakartiniz benim favori anakartim genel bir sorun yok oyleyseaçıklamada 5900x alacağımı belirtmiştim
kingston olarak özelleştirmeyi yaptım
samsung ssd olarak seçtim
burada dediğinizi tam anlayamadım anakartı msib550 provdh olarak seçtim asus anakartlı biraz daha ucuz pc ler var ama asus anakart almıyacağım bazı nedenlerden dolayı
25.000 TL falan yapıyor.açıklamada 5900x alacağımı belirtmiştim
kingston olarak özelleştirmeyi yaptım
samsung ssd olarak seçtim
burada dediğinizi tam anlayamadım anakartı msib550 provdh olarak seçtim asus anakartlı biraz daha ucuz pc ler var ama asus anakart almıyacağım bazı nedenlerden dolayı