Neler Yeni

Cooler Master CH321 veya Rampage drop plus alınır mı sizce?

JinAlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eray Saygın
Merhaba, sennheiser gsp 300 kulaklığım 3 senenin ardından arızalandığı için yeni bir kulaklık arayışındayım ve fiyat olarak 350tl üstüne çıkmak istemiyorum.
Rampage drop plus almayı düşünüyordum fakat forumlarda okuduklarıma göre pek kaliteli bir marka değilmiş rampage ürünlerini kullanan birçok kişi önermemekte ve yakın zamanda gamepower kizaru kulaklığını almıştım dip ses sorunu olduğu için iade etmiştim bu yüzden bu tür markalara karşı pek sıcak bakmamaktayım cooler master ch321 adlı ürünü buldum yakın zamanda fakat rakiplerine göre ne kadar iyidir bilemiyorum 7.1de pek gözüm yok ama stereo olarak kaliteli bir ses istiyorum farklı ürünlere de açığım önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:

PROS(!)

80+
Rampage alma rezillik bir marka.

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Drop Plus çok kaliteli, Drop Plus öneririm.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
ben etiketlemekten yoruldum o link atmaktan yorulmadı
@ArdaM

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Drop plus kesinlikle alınır rampage eski ürünlerinde kötüydü ama bu yıl kendini çok geliştirdi, ben kefilim
Benim incelemem:
YouTube incelemeleri:

JinAlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eray Saygın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stereo kalitesi nasıl bu kulaklığın ses kasma konusunda etraftaki sesleri iyi bir şekilde iletebiliyor mu bu kulaklığı kullanan bazı kişiler ses kasamadıklarını söylüyor ve herhangi bir dip ses tarzı cızırtı sesler geldi mi hiç?

Top Bottom