Neler Yeni

Cooler Master CK530 V2 TKL vs Mizar MZ60 Mini

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
Arkadaşlar ikisi arasında hangisini tercih etmek daha mantıklı olur? Mini size ve TKL size klavye kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa hangisi daha kullanışlı belirtirse sevinirim. CK530 TTC red Switch. Switch'lerde basmama sorunu varmış o yüzden kararsız bıraktı. Mizar ise beyaz renkli ve Black Switch olması kararsız bıraktı. Şimdiden teşekkür ederim.

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
Ben CK530 TKL kullanıyorum. Ben basmama sorunuyla karşılaşmadım. Sorun tam olarak nasıl?

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Arkadaşlar ikisi arasında hangisini tercih etmek daha mantıklı olur? Mini size ve TKL size klavye kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa hangisi daha kullanışlı belirtirse sevinirim. CK530 TTC red Switch. Switch'lerde basmama sorunu varmış o yüzden kararsız bıraktı. Mizar ise beyaz renkli ve Black Switch olması kararsız bıraktı. Şimdiden teşekkür ederim.
ttc kaliteli bir switch üreticisi hiç sorununu görmedim

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Alışırsın 3 hafta fln oluyor galiba alalı hala numpad tarafına tıklıyorum ama masaya geliyor elim :D
Yazılım vs kaliteli ama ben tek renk kullanıyorum
Güzel yani
Ben CK530 TKL kullanıyorum. Ben basmama sorunuyla karşılaşmadım. Sorun tam olarak nasıl?
+1

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tuşlarda basmama sorunu falan diyorlar forumlarda gördüm bir kaç reddit kullanıcısında gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanan arkadaşlar rgbsi rgb ışık seviyesi sesi falan nasıl?

Top Bottom