Rival 360 TL Cooler Master CM 110.
200 TL SteelSeries Rival 3(3 aylık).
120 TL Logitech G102 Lightsync(değişim ürünü kutusu açılmamış).
FPS oyunları için hangisiini önerirsiniz?
Bunları alacağina HP Omen 600 al, hem sıfır. Logitech vaadettiği sensörü kullanmıyo, çakma yani, kronik sorunlu oluyor. Rival 3 lodu yüksek. CM 110 zaten sıfırı 160 tl ve sensörü çöp, ikinci el 60 tl biraz kıllandırdi beni zaten.60 TL Cooler Master CM 110.
200 TL SteelSeries Rival 3(3 aylık).
120 TL Logitech G102 Lightsync(değişim ürünü kutusu açılmamış).
FPS oyunları için hangisiini önerirsiniz?
Az önce konu açacaktım bu alınır mı diye İtopya da 185tl.Elimin boyutunu nasıl ölçerim.Yani elim buna uygun mu nasıl anlarım?Rival 3 ama pahalılaştı. MX518 öneririm.
'logitech mx518 optik oyuncu mouse' için arama sonuçları
www.qp.com.tr
Sence alınır mıAz önce konu açacaktım bu alınır mı diye İtopya da 185tl.Elimin boyutunu nasıl ölçerim.Yani elim buna uygun mu nasıl anlarım?
G102 Lightsync. Elimiz uzunluğu 17 cm. Hiç de hesap etmedim. Artık "olursa olur yoksa yapacak bir şey yok" kafasında. Oldu mu oldu.Az önce konu açacaktım bu alınır mı diye İtopya da 185tl.Elimin boyutunu nasıl ölçerim.Yani elim buna uygun mu nasıl anlarım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sence alınır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Nightmare837 kanka sen tam bir mx 518 fanboyusunSen hangi mouse u kullanıyorsun?Elin kaç cm?Nasıl ölçtün, nereden hesap ettin?
Logitech fanboyu en sevdiğimden <3G102 Lightsync. Elimiz uzunluğu 17 cm. Hiç de hesap etmedim. Artık "olursa olur yoksa yapacak bir şey yok" kafasında. Oldu mu oldu.
Ben fanboy eskiden olurdum. Şimdi değil. Logitech'in de çok büyük eksikleri de var.Logitech fanboyu en sevdiğimden <3
Öyle deme Logitech benim ilk aşık olduğum marka. 9 yıllık mouse sorunsuz olarak çalışıyor. Ailem konu PC olunca bir şey almıyor sinirleniyorum. Neyse ne alakaysa yazdm bi kere .dBen fanboy eskiden olurdum. Şimdi değil. Logitech'in de çok büyük eksikleri de var.
Mesela mouse dışınad neredeyse her şeyi çok pahalı. Ve hâlâ optik switchler üretmiyor.
Ona bakarsak, kardeşim eski mouseumu düşürüp bozmasaydı Microsoft mouseum 7. yılını kutlardı.Öyle deme Logitech benim ilk aşık olduğum marka. 9 yıllık mouse sorunsuz olarak çalışıyor. Ailem konu PC olunca bir şey almıyor sinirleniyorum. Neyse ne alakaysa yazdm bi kere .d
Ona bakarsak ben Logi mouseumu 15. defa düşürmeme rağmen 10.yılına girecek (ama yalnız girecek Viper Ultimate iş başı yapıcak)Ona bakarsak, kardeşim eski mouseumu düşürüp bozmasaydı Microsoft mouseum 7. yılını kutlardı.