Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
FSP HV PRO 550W alıcağım.
Sertifika ile alakası yok. Verimliliği kötü, alt seviye, kalitesiz ve kronik sorunlara sahip. Lütfen sende olan herşeyi savunma artık, fanboyluk yapma.Sırf bikaç puanla 80plus sertifikası yok dıye şu psu yerden yere vuruyor yha millet bişi demiyorum baska.
bendemi var :d fanboylukmu D:Sertifika ile alakası yok. Verimliliği kötü, alt seviye, kalitesiz ve kronik sorunlara sahip. Lütfen sende olan herşeyi savunma artık, fanboyluk yapma.
Sırf sertifika olmadığı için yerden yere vurmuyoruz, bunu nereden çıkardın? Cooler Master'ın bütün PSU'larının iyi olduğunu mu sanıyorsun?Sırf bikaç puanla 80plus sertifikası yok dıye şu psu yerden yere vuruyor yha millet bişi demiyorum baska.
Evet, eminim sende olduğuna. Sırf CM marka diye savunuyorsun, fanboyluk bu.bendemi var :d fanboylukmu D:
Gereksiz yere değil işte dostum, PSU gerçekten kötüBen kaliteli on numara demiyorum yanlıs yere cekmeyin konuyu bi zahmet gereksiz yere yerden yere vurdugunuzu söylüyorum.Agzımdan klaliteli mal yapmıslar cıktımı ?
Bende böle bi psu yokki. Cooler master psu hiç kullanmadım.Evet, eminim sende olduğuna. Sırf CM marka diye savunuyorsun, fanboyluk bu.
Bilgin yok ve kullanmadın, neden yazıyorsun o zaman?Bende böle bi psu yokki. Cooler master psu hiç kullanmadım.
Ben kullanmadım 2 sistemde takılı kullanan var bi sorunu sıkıntısı yok.Bilgin yok ve kullanmadın, neden yazıyorsun o zaman?
3700x ve 2080 kullanan biri var diyorsun, kanıt atar mısın?Ben kullanmadım 2 sistemde takılı kullanan var bi sorunu sıkıntısı yok.
Bu psu dolar yüzündenmidir stock yüzündenmidir 400 450tl bu yüzden önerilmiyor 250 300tl iken problem yoktu.
bu psu alan adam r7 3700x rtx 2080 kullanmıyor gtx serisi takıyor r5 2600 r5 1600f kullanan hacılar için normal psu idi.