Cooler Master Hyper 612 APEX 120 mm 7500F ile nasıl?

7500f i kurtarır ama 7800x3d ve 9800x3d işlemcileri kendini yırtsa bile soğutamaz. bu iki işlemciden birine geçme pilanın varsa şimdidien 360 ve 420 mm sıvı soğutmalara bak

Cift kuleli hava sogutucular 9950X3D'yi bile sogutabilirken, tek kule ama boru sayisi fazla, 2 fanli ve 260w tdp degerine sahip bu sogutucu icin kendini yirtsa bile 7800x3d ve 9800x3d islemcileri sogutamaz beni kopardi hocam. Nasil sogutamaz tam olarak anlatir misiniz? Intel olsa anlarimda bu islemcileri nasil sogutamiyor acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rahat sogutur hocam ornek veriyorum 70 degilde 75 calisir buda sizden hicbir sey goturmez eksi olarak. Bende bir ara sirf goruntu ve kalitesinden dolayi almayi dusundum bunu fakat butce olarak biraz yuksek geldi almadim.

Goruntuden yana bir kayginiz yoksa: https://www.akakce.com/islemci-sogu...ssin-120-se-cpu-tl-c12c-fiyati,340209419.html

Bunu alabilirsiniz AMD tarafinda sogutamiyacagi islemci yoktur.

Bunun disinda da zaten direkt goruntuye onem veriyorum diyorsaniz saglam sivi sogutma alin ama sivi sogutma genelde goruntu amaclidir duzgun bir kule tipi piyasadaki bir cok sivi sogutmayi gecer.

Ben SUAN R5 7500F ile DeepCool AG400 kullaniyorum rahatlikla yetiyor kki islemci %100'de calisiyor kitledim. Kasa sogutmam iyi biraz o kadar. Sicakliklar oyunlarin krali gelse max 62 dereceyi gordum.

Ben alirken thermalrightlardan da ucuzdu o yuzden bu modeli secmistim. Ama bu model o dediginiz islemcilere yetmeyebilir fakat benim attigim veya Apex yeter hocam.

Geri