Çözüldü✓ Cooler master masterbox td500 v2 kullanan var mı

bu kasayı almayı düşünüyorum bu aralar kullananlar yorum yapabilir mi içerisine b850 rog beyaz ve 9070xt pure takacağım bir sorun yaşar mıyım ve sıvı soğutma ile kullananlar hangi sıvı soğutma ile kullandığını Yazabilir mi
Hocam MSI MPG Gungnir 300R Airflow baktınız mı siyah modeli o civarlarda fiyatı beyazı haliyle daha yüksek fiyata satılıyor.

Hocam MSI MPG Gungnir 300R Airflow baktınız mı siyah modeli o civarlarda fiyatı beyazı haliyle daha yüksek fiyata satılıyor.
o kasayı biliyorumda lianli bakıyorum şuan 360mm kalın radyatörlü kasa takabiliceksem alabilirim aslında böyle birşeyi daha karar veremedim :D

evet b850 aorus elite kullanıyorum boyutundan ve soğutma performansından yana şüphen olmasın gayet geniş ferah bir kasa
hocam ferah bir kasa ama bilmiyorum arctic zor sığıyorsa biraz sorun olabilir

o kasayı biliyorumda lianli bakıyorum şuan 360mm kalın radyatörlü kasa takabiliceksem alabilirim aslında böyle birşeyi daha karar veremedim :D
E ATX benim dediğim yanlış bilmiyorsam üste 420 mm takılabiliyor yada daha altı.

Kalın radyatör takarken bir sorunu olur mu
Pek zannetmiyorum ama yine kasanın ölçülerine kesinlikle bak bence çok ferah rahat bir kasa geniş baya 3 fanlı 7900xtx sapphire pulse taktigimda bile 1 karış kadar ön fanla arasında boşluk kalıyordu mükemmel bir kasaydı fakatben soğutmayı kule tipi kullanıyordum tabii sıvı soğutma kullanmadım o kasada.

Pek zannetmiyorum ama yine kasanın ölçülerine kesinlikle bak bence çok ferah rahat bir kasa geniş baya 3 fanlı 7900xtx sapphire pulse taktigimda bile 1 karış kadar ön fanla arasında boşluk kalıyordu mükemmel bir kasaydı fakatben soğutmayı kule tipi kullanıyordum tabii sıvı soğutma kullanmadım o kasada.
Hocam valla o msi kasayı gördümde beyaz alacağım lancool olanlar bile daha güzel geliyor hoşuma

5080 ile render alırken gpu sıcaklığı 50-70 arası değişiyor ek soğutma sadece 1 tane var.

bu kasayı almayı düşünüyorum bu aralar kullananlar yorum yapabilir mi içerisine b850 rog beyaz ve 9070xt pure takacağım bir sorun yaşar mıyım ve sıvı soğutma ile kullananlar hangi sıvı soğutma ile kullandığını Yazabilir mi

Son düzenleme:
Alakasız ve bütçeye göre olmayacak biliyorum. Ama Almışken bir kere alayım evladiyelik olsun deyip bütçe arttırma imkanınız varsa Thermaltake View 51'i önerebilirim.
Hocam çok kötü gözüktü gözüme şuan aklımda lancool 216rw ile bu var bilmiyorum ama hangisini alacağımı

Youtube da incelemeleri var izlemeni tavsiye ederim. kötü bir kasa değil )

Senin belirtmiş olduğun modelde power supply kasanın alt bölümüne konumlandırılmış ve üstü kapaklı kasanın alanından yer alıyor ama view 51 de power supply yan gizli bölmede kalıyor ve kasa içine daha ferah bir alan ve hava sirkülasyonu için daha geniş yer kalıyor, power supply olan yere 3 adet fan takabilme olanağın var ve büyük ekran kartları içinde 440 mm alanı var yanlış hatırlamıyorsam. Ekran kartını dikey konumlandırmak için kasa ile birlikte aparatı da geliyor. Özelliklerine bu link'ten bakabilirsin. Tercih senin. Şimdiden hayırlı olsun tercihin sağlıklı günlerde kullan.

Hocam sorun şu ki ben zaten Asus Tuf gt502 alacaktım onun yerine bu kasalardan birine yöneldim kasaya bu yaz para harcamayıp veya minimalde tutup yazın fan veya kasa takviyesi yapacağım lancool 216rw şuan istediğim herşeyi karşılıyor bu kasanın görüntüsüde pek hoşuma gitmedi

kasa güzel ama içinde psu olan bir model alacaksanız içindeki psu çok iyi değil diye biliyorum ayrı ayrı almak daha mantıklı ama kasa iyi.

Geri