- Bütçe
- 200
Ryzen 5 2600 kullanıyorum. Geçen günlerde boşta 60 yük altında 96 dereceye kadar çıkıyordu. Ben de elimdeki eski 10 TL'lik termal macundan sürdüm şimdi boşta 45 yük altında 75-80 derece oluyor bende.
sıvı metal olanları vardı bu markanın onlarda çok fark olurmuThermal Grizzly - Kryonaut Termal Macun - Bilgisayar ve Konsollardaki tüm İşlemcileri, Grafik Kartlarını ve ısı Alıcıları Soğutmak İçin (1 gram) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Thermal Grizzly - Kryonaut Termal Macun - Bilgisayar ve Konsollardaki tüm İşlemcileri, Grafik Kartlarını ve ısı Alıcıları Soğutmak İçin (1 gram) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Daha iyi, daha ucuz.
Sıvı metali stok fana süremezsiniz.sıvı metal olanları vardı bu markanın onlarda çok fark olurmu
Termal macun olarak çok iyi bir macundur öneririm ama stok soğutucu için alınmaz bence. Snowman M200 alıp kutudan çıkan macunu kullansanız 80TL ye çok daha mantıklı olur.Ryzen 5 2600 kullanıyorum. Geçen günlerde boşta 60 yük altında 96 dereceye kadar çıkıyordu. Ben de elimdeki eski 10 TL'lik termal macundan sürdüm şimdi boşta 45 yük altında 75-80 derece oluyor bende.
Cooler MasterGel maker nano elmas partiküllü termal macun
Bu ürünü almayı düşünüyorum yorumlarına baktım alan herkes memnun ve 10 dereceye yakın bir fark olduğunu söylüyor fiyatı da 200 liradan 150 liraya düşmüş. Stok fanla beraber işe yarar mı? ya da bundan daha iyi bi termal macun varmı
fiyatına şimdi baktım biraz şaşırdım snowman x6 nasıl olur çünkü zaten 200 lirayı gözden çıkardım bari daha iyisini alayımTermal macun olarak çok iyi bir macundur öneririm ama stok soğutucu için alınmaz bence. Snowman M200 alıp kutudan çıkan macunu kullansanız 80TL ye çok daha mantıklı olur.
Alacaksanız X6 değil T6 modelini tercih edin 200TL bandına. X6 bence pek iyi değil.fiyatına şimdi baktım biraz şaşırdım snowman x6 nasıl olur çünkü zaten 200 lirayı gözden çıkardım bari daha iyisini alayım
Sıvı metali stok fana süremezsiniz.
EvetİŞLEMCİM = 5600x AMD Wraith Stealth AMD Uyumlu Hava Soğutucusu ile boşta 53 derece normal midir ?
T6 Ultra hala stokta varsa onu öneririm200tl kadar öneriniz var mı ?