Hocam bugün kargo elime ulaştı akşam eve geçince kullanıp size yorumlarımı aktarırımArkadaşlar 1300tl ye bu mouse u almayı düşünüyorum daha iyisi var mıdır max bütçe bu 1 tık ileriye gitmez.
Normal de xm1r alcaktım ama bütün stokları tükendi.
tamam bekliyorum bu arada ben beyazını almayı düşünüyorum, siyahı pek hoşuma gitmediHocam bugün kargo elime ulaştı akşam eve geçince kullanıp size yorumlarımı aktarırım
Bende beyazını aldımtamam bekliyorum bu arada ben beyazını almayı düşünüyorum, siyahı pek hoşuma gitmedi
Kaliteli bir ürüne benziyor elime alıp inceledim biraz ve gerçekten çok aşırı bir şekilde hafifBende beyazını aldım
evet şu an bu bütçede alınabilecek en iyi mouselardan, xm1r ı 900tl ye alabilseydim buna fazladan para vermeyecektimBende beyazını aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaliteli bir ürüne benziyor elime alıp inceledim biraz ve gerçekten çok aşırı bir şekilde hafif
Xm1r e oranla kablosuz özelliği mevcut ben bu yüzden 250-300 TL koyup bunu tercih ettimevet şu an bu bütçede alınabilecek en iyi mouselardan, xm1r ı 900tl ye alabilseydim buna fazladan para vermeyecektim
ben ilk defa kablosuz kullanıcam o yüzden biraz şüpheyle yaklaştım mouse a ama iyi gibi bakalımXm1r e oranla kablosuz özelliği mevcut ben bu yüzden 250-300 TL koyup bunu tercih ettim
Kablosuza alışamazsan eğer kablolu seçeneği de mevcut hocamben ilk defa kablosuz kullanıcam o yüzden biraz şüpheyle yaklaştım mouse a ama iyi gibi bakalım
Almaktan vazgeçtim boyutunu farketmemişim 11.6 cm baya küçükKablosuza alışamazsan eğer kablolu seçeneği de mevcut hocam