Cooler Master mwe 550w 80+ Ses

Reaksiyon skoru
6
Öncelikle Sa beyler elimde cooler master mwe 550w 80+ psu var daha 2 ay olmadı alalı cızırtı gıbı bı ses var kesiliyor geri geliyor nasıl bır ses oldugunu anlatamıyorum rahatsız etmıyor uzaktayken ama kulagımı yaklaştırınca duyuyorum sizce ses normalmidir yoksa garantiye yollamalımıyım sorun çıkartırmı bana

Coil Whine olabilir. MWE serisinde CW yaygın görülüyor.

Öncelikle Sa beyler elimde cooler master mwe 550w 80+ psu var daha 2 ay olmadı alalı cızırtı gıbı bı ses var kesiliyor geri geliyor nasıl bır ses oldugunu anlatamıyorum rahatsız etmıyor uzaktayken ama kulagımı yaklaştırınca duyuyorum sizce ses normalmidir yoksa garantiye yollamalımıyım sorun çıkartırmı bana
Benimde MWE 650w PSU'mda var bu sorun.
Bu sese benziyor mu?

Şimdi 2 problem vardir umarim ilk dediğimdir bende de coolermaster 650w psu su vardı mb511 kadasinin içinde gelen ve bilgisayari açtiktan bir süre sonra tıkır tıkır ses geldi öyle cızırtı değildi ve sürekli geliyordu ve ses aşağıdaki bu parçadan kaynaklıymış içine kaçmış cıkardik düzeldi ikinci sorun COIL WHINE sorunu bu sorun yük altında görürsün ince tiz bir sestir masaüstünde gelmemesi lazim çok geliyorsa garantiye ver.
20201123_123518.jpg

valla reis fan seslerınden duyulmuyor kayıt aldımda cızırtı elektırık seysi gıbı
Post automatically merged:

Benimde MWE 650w PSU'mda var bu sorun.
Bu sese benziyor mu?
yok reis benım coil whine degil elektırık cızırdaması gıbı sen o parcayı nerden cıkardın bu arada

valla reis fan seslerınden duyulmuyor kayıt aldımda cızırtı elektırık seysi gıbı
Post automatically merged:

yok reis benım coil whine degil elektırık cızırdaması gıbı sen o parcayı nerden cıkardın bu arada
PSU'dan geliyor bu ses, coil whine değil zaten bu.
Sistemin şarteli açık olunca veya boşta iken geliyor bu ses, yük altında kalkıyor.

napayım beyler sorun cıkarırmı garantıyemı yollıyayım

Geri